^ Vissza Fel
szelektív címke bejegyzései:

Díjmentes lomtalanítás és szelektív hulladékgyűjtés

Ajánló  ,   2016. április 12. kedd 
 512

Székelyhíd és  Hegyközszentmiklós figyelmébe!

Tisztelt lakosok, a Székelyhídi Városi Önkormányzat és a AVE Bihor cég tavaszi lomtalanítási akciót szervez, amely során megválhatnak a nagydarabos vagy nagymennyiségű hulladékoktól, azokrendje smódja szerint. Az alábbi sorokban olvashatnak arról, hogy milyen típusú hulladék kikészítésének mi a megfelelő módja, annak érdekében, hogy a köztisztasáágért felelős vállalat minél hatékonyabban végezhesse munkáját, Önökkel együttműködve. Tegyünk közösen a tiszta környezetért a következők szerint!

Újabb hat tonna e-hulladék

Közélet  ,   2011. november 11. péntek 
 598

Ismét elektromos és elektronikai hulladékgyűjtést tartottak Székelyhídon, melyen körülbelül hat tonna hulladék gyűlt össze. A júliusihoz hasonlóan október 29-én is az Európai Unió normáit követte a megmozdulás, melyet a Romániai Egyesület az Újrahasznosításért (RoRec) városunk önkormányzatával együttműködve szervezett meg.Az előkészületek ugyanúgy zajlottak, mint nyáron, most is szóróanyagokkal és hangosbemondóval próbálták meg minél több ember figyelmét felhívni a hétvégi akcióra. Székelyhídon négy, a hozzá tartozó falvakban pedig egy-egy gyűjtőponton várták az önkéntes fiatalok a meghibásodott elektronikai cikkeket leadni kívánó lakosokat. A RoRec, hogy még inkább ösztönözze az embereket, ismét tombolákat kínált a hulladékokért cserébe, melyekkel ezúttal tíz fűnyírót és két hűtőt lehetett nyerni.

Felhívás

Mozaik  ,   2011. augusztus 9. kedd 
 830

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Megkérjük Önt, hogy az AVE Bihor által kiosztott hulladékgyűjtő edénybe csak a háztartási hulladékot tegye ki. Ne tegyen bele földet, füvet, kavicsot, ágat stb.

Az újrahasznosítható hulladékot (papír, kartonpapír, műanyag palack, műanyag és alumínium dobozok, egyéb fémhulladék) kérjük tegye ki az edény mellé egy zsákba, ezeket minden szemétszállítási napon külön autó gyűjti majd össze.

Megértését és együttműködését előre is köszönjük.
Az AVE Bihor vezetősége

Szelektíven Székelyhídon is

Közélet  ,   2011. augusztus 8. hétfő 
 603

Az Európai Unió normáit követő elektromos és elektronikai hulladékgyűjtést szerveztek Székelyhídon és a hozzá tartozó falvakban

 

Július 30-án megmozdult kis városunk és a hozzá tartozó öt faluban is felpezsdült az élet pár órára, ugyanis olyan eseménynek lehettünk tanúi és részesei, amilyenre eddig még nem volt példa nálunk. A Romániai Egyesület az Újrahasznosításért (RoRec) és a székelyhídi önkormányzat által közösen megszervezett akcióban a reméltnél sokkal többen vettek részt.