^ Vissza Fel
lomtalanítás címke bejegyzései:

Lomtalanítási akciót tartottak

Mozaik    2018. november 30. péntek 

A nagy őszi lomtalanítást idén is novemberben szervezték meg Székelyhídon és a hozzá tartozó öt településen, így Érola­sziban, Ér­köbölkúton, Nagyká­gyán, Cso­kalyon, illetve Hegyköz­szentmik­lóson. Míg városunkban november 28-án, szerdán, addig a környező településeken rá egy napra, csütörtökön került sor a különféle hulladékok, lomok összegyűjtésére és elszállítására.

Díjmentes lomtalanítás és szelektív hulladékgyűjtés

Ajánló  ,   2016. április 12. kedd 

Székelyhíd és  Hegyközszentmiklós figyelmébe!

Tisztelt lakosok, a Székelyhídi Városi Önkormányzat és a AVE Bihor cég tavaszi lomtalanítási akciót szervez, amely során megválhatnak a nagydarabos vagy nagymennyiségű hulladékoktól, azokrendje smódja szerint. Az alábbi sorokban olvashatnak arról, hogy milyen típusú hulladék kikészítésének mi a megfelelő módja, annak érdekében, hogy a köztisztasáágért felelős vállalat minél hatékonyabban végezhesse munkáját, Önökkel együttműködve. Tegyünk közösen a tiszta környezetért a következők szerint!

Eredményes lomtalanítás Székelyhíd városában

Közélet  ,   2015. november 12. csütörtök 

Őszi lomtalanítási akciót szervezett Székelyhídon és a hozzá tartozó településeken a városi önkormányzat az AVE Bihor hulladékszállító céggel közösen. Az akció keretében lehetőség volt megválni a háztartásokban keletkezett nagy darabos hulladékoktól, lomoktól, építési törmeléktől, leselejtezett autógumiktól, illetve zöldhulladéktól. Minden településen a megadott napon 8–10 óra között kellett kitenni az elszállítandó lomokat.

A lomtalanítási akcióval együtt az önkormányzat szelektív hulladékgyűjtést is szervezett. A szelektíven gyűjtött fehér és színes üveget, papírt, műanyagot, fém dobozt, italos kartondobozt is begyűjtötte és elszállította az AVE Bihor cég.