^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!

E heti adásunkban két magazinműsorral jelentkezünk, amelyekben egyrészt a Székelyhídon zajlott Érmelléki adventi fonóról tudósítunk, másrészt az Érmellék natúr erős embereit mutatjuk be Önöknek egy kicsit közelebbről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér TV Nézők!
E heti adásunkban két érdekes nyíradonyi eseményről is hírt adunk a kapott meghívásoknak hála, az Érmelléken belül pedig Székelyhíd és falvai történéseiről tájékoztatunk. Aki pedig lemaradt a Partiumi Zenésztalálkozóról, rövid összeállításunkban megnézheti milyen is volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink, színes tartalommal készültünk Önöknek 280. adásunkban. Környezetvédelmi témájú, kulturális és pedagógiai híreink mellett ajánljuk figyelmükbe magazinműsorainkat is, amelyek a katolikus egyházmegyei kórustalálkozóról és Ady emlékünnepségről számolnak be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Ezen a héten Értéka magazinunkban egy különleges műsorral készültünk Önöknek. Emellett persze szokásos rövid híreink sem maradnak el, mint például a gyermekéleteket mentő elsősegélyoktatásra épült előadás vagy a használt étolaj begyűjtésének szentelt akció. Sporthíreinkben pedig a székelyhídi vívó sportegyesület legutóbbi sikeréről hallhatnak.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézők! Soron következő 278. adásunkban rövid híreink után, amelyek között Nagyváradra is kitekintünk, két libalakomára is meghívjuk Önöket Kilátó magazinműsorunk által. A focidrukkerek se szomorkodjanak, beszámolunk a legutóbbi székelyhídi mérkőzésekről is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti, 277. adásunkban közérdekű hírekkel, sport és egészségügyi témákkal készültünk Önöknek. Kilátónkból a nyíradonyi egésézségnapra kapnak rálátást, míg Értéka magazinunkban a hegyközújlaki kecsketejtermékeket előállító Kovács Attilával ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban egyaránt készültünk Önöknek kulturális és szórakozatató eseményekről készült híradásokkal. Jelen voltunk több szüreti bálon, gólyabálonés kötetbemutatón is. Műsorunkból a sport sem marad ki, magazinműsorunkban pedig a Székelyhídon megrendezett kórustalálkozóról láthatnak részletes beszámolót.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
E heti, 275. adásunkban láthatják hogyan is telt a székelyhídi iskolákban az Iskola másként program egy-egy órája. A híradón kívül a határon túlra is velünk tarthatnak, Létavértesen könyvbemutatón és megemlékezésen vettünk részt. Utazásukat az Érmelléki Ökológiai Múzeumba folytathatják Értéka rovatunkat megtekintve.

Megnézem Hozzászólok