^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!

Az Ér Tv 321. adásában beszámolunk az elmúlt hét jelentősebb érmelléki eseményeiről, így összefoglalót láthatnak a Székelyhídon és a hozzá tartozó településeken lezajlott 2019-2020-as tanévnyitókról. Természetesen ellátogattunk az elmúlt hétvégén nagykágyán megrendezett családi napra is, valamint betekintést nyerhetnek a szalárdi Adorján Várban megszervezett népünnepélybe.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők! e heti, 320. adásunkban négy különböző helyszínnel jelentkezünk Önöknek. Láthatják hogyan zajlott Margittán a Szabadságfeszt és az abba ágyazott néptánc gála. Megmutatjuk milyen volt a hangulat Érmihályfalván a Részek viadalán és a köbölkúti családi napon. Illetve az idei székelyhídi nyári táborpalettán legfrissebb “szereplőt”, a legótábort is megfilmesítettük.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
A 319. adásban hat érmelléki és hegyközi település híreivel jelentkezünk. Ez adásban látható kultúra, hagyomány, sport. Rég nagy sikernek örvendő eseményekről és első ízben látott történésekről tudósítunk, ezúttal több mint 40 percben.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

Az Ér Tv 318. adásában beszámolunk az elmúlt hét jelentősebb érmelléki eseményekről, így összefoglalót láthatnak két Székelyhídon zajlott táborról, mégpedig a Focitáborról és az első alkalommal megszervezett Ökotáborról. Továbbá hétvégén ellátogattunk két település neves napjaira is, mégpedig Monospetribe és Ottományba.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Újra gazdag tartalommal jelentkeztünk Önöknek friss adásunkban. Veteránautók, családi nap, dinnyefesztivál, traktorderby, SzabadságFeszt, és sok más látnivaló várja követőinket ebben a félórában az Érmellék számos szegletéből.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
E heti adásunkban főként arról láthatnak rövid összeállításokat, miként zajlanak a táborokkal tűzdelt mindennapok a székelyhídi gyerekek életében. Híradóink során ivóvízhálózat fejlesztéséről és könyvbemutatókról is hírt adunk.
Emellett Kilátó rovatunkban a Szalacsi Községi napok részletes összefoglalóját tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Műsoraink során megtekinthetik az Ottományi Kiállítóház bemutató látogatásának második részét. A sporthíreknek ma a Törekvés Sportklub rajongói örvendhetnek.
Híradónkban a Csokalyon zajlott Családi napokról, a Tini Dance tánciskola nyári táboráról és Székelyhíd első magyar nyelvű bölcsődéjének és napközijének alapkőletételéről láthatnak összefoglalókat.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 314. adásában nyári táborokról és kulturális eseményekről láthatnak beszámoló híradásokat. Tartsanak velünk Nagyváradra, Székelyhídra, Hegyközszentmiklósra. Ezek mellett Értéka magazinműsorunkban az Ottományi Kiállítóház egy részét ismerhetik meg közelebbről, amely nem csak az ismereteink bővítése okán fontos, de a kilátás és a hűs udvar sem elhanyagolható. Ajánljuk Önöknek is!

Megnézem Hozzászólok