^ Vissza Fel
Kópé címke bejegyzései:

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. június 25. péntek 
 193

Ismét vége egy tanévnek! Itt a nyári vakáció. Különleges tanéven vagyunk túl. Sokat tanultunk, sokat játszottunk, és megtanultunk digitális eszközöket használni a tanulás során. Kedves negyedikesek! Most elbúcsúztatok a tanító néniktől, számotokra valami új fog kezdődni a következő tanévtől. Vár titeket az ötödik osztály, új tantárgyak, új barátok és a tanító néni helyett tanár bácsik és nénik. Örüljetek az újnak, de ne feledjétek a régieket sem. Sok sikert kívánok nektek az ötödik osztály kihívásaihoz! Kellemes és tartalmas, élményekben gazdag vakációt kívánok mindenkinek!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. május 28. péntek 
 242

Végre itt a nyár! Eljött a mi napunk is. Június elseje a gyermekek napja. Ezen a napon nem kell iskolába menni. Játszhatunk, szórakozhatunk egész nap. Már szüleink és nagyszüleink gyerekkorában is ünnepelték ezt a napot. Gyermeknapi jókívánságokat kértem tőletek ebben a hónapban. Nagyon sok rajzot kaptam. Örülök, hogy mindenki csak jó dolgokat kívánt rajzban saját magának és a világ többi gyermekének. Zelk Zoltán versével kívánok nektek vidám, felhőtlen, boldog gyermeknapot!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. április 24. szombat 
 486

Május első vasárnapja az egyik legszebb ünnepünk: anyák napja. Tudjátok-e, hogy világszerte ünneplik, de nem minden országban ugyanazon a napon? Ti is köszöntsétek fel ezen a napon anyukátokat, nagymamáitokat, keresztanyukáitokat, nevelőiteket. Mindegyikük örömmel fogad tőletek egy-egy szál virágot. Tiszteljétek és szeressétek őket az év minden napján. Köszönöm a nevükben is a sok rajzot és a verseket!

KÓPÉ


Sziasztok Pajtikák!

Közélet    2021. március 26. péntek 
 152

Ti is észrevettétek, hogy egyre többet süt a nap és egyre gyakrabban hallunk vidám madárcsicsergést? Megérkezett a tavasz! Látom a verseitekből, hogy ti is örültök ennek.
Sok kis költő van közöttetek. Nagyon sok verset kaptam ebben a hónapban a harmadikos és negyedikes barátaimtól. Már nagyon várom a Húsvétot! Készülök én is a locsolkodásra. Készüljetek ti is! A fiúk készítsék az illatos kölnijüket és a szép verseiket, a lányok pedig saját kezűleg festett tojásokkal készüljenek. Finom a csokitojás is, de a hímes az igazi.
Kópé


Festeni jó! – válogatás az ifjú művésztehetségek eddigi alkotásaiból

Már a kezdetektől számos nagyszerű munka született az Ér Hangja Egyesület februárban útjára indított, jelenleg is folyamatban lévő képzőművészeti foglalkozássorozatán. Az alábbiakban ezekből látható egy kisebb gyűjtés.


Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. március 3. szerda 
 154

Végre újra az iskolapadban ülhetünk. Hosszú idő után ismét együtt tanulhatunk az osztálytermeinkben. Úgy látom, hogy ti is örültök ennek. Ám az iskolai élethez hozzátartozik a móka és a kacagás is. Erre jó alkalom a farsang. Azt a feladatot kaptátok ebben a hónapban, hogy képzeljétek el a farsangi jelmezeteket maszk nélkül. Sokan kedvet kaptatok a jelmeztervezéshez. Két verset is kaptam tőletek, ezeknek külön örülök. Gratulálok minden ügyes rajzolónak és versírónak! Zelk Zoltán versével kívánok nektek vidám tavaszvárást!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. január 2. szombat 
 96

Ebben a hónapban azt a feladatot kaptátok, hogy képzeljétek el, mi lenne akkor, ha varázserőtök lenne és bármit megtehetnétek, amit szeretnétek. Örülök, hogy mindenki csak jóra és a világ jobbá varázslására használná ezt az erőt. Biztos vagyok benne, hogy a rajzok készítői és a versek írói varázserő nélkül is minden tőlük telhetőt megtesznek majd azért, hogy szebb és jobb legyen minden. Ha én varázsló lennék, mindegyikőtöknek teljesíteném azt a kívánságát, amit rajzban vagy versben elképzelt. Kívánok nektek és családotok minden tagjának békés, boldog új évet!
KÓPÉ


Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2020. november 28. szombat 
 302
Nagy Zsolt I.B

Nagy öröm érte a kedves öreg Mikulás bácsit. Amikor meglátta a róla készült rengeteg rajzot, még a szava is elállt. Azt mondta nagyon sokszor lerajzolták már, de ennyi gyerek egyszerre még sosem. Biztos vagyok benne, hogy világjáró körútja során az ügyes kis rajzolókat is meglátogatta és nem érkezett üres kézzel. De csak ha nem felejtettétek el december 5-én este a megtisztított cipőiteket az ablakba tenni! Viselkedjetek nagyon jól, mert tudjuk, hogy a Mikulás egész évben a jó gyerekek listáján dolgozik!

Kópé

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2020. április 10. péntek 
 158

Szépen süt a nap, csicseregnek a madarak, tele a rét virágokkal. Ilyenkor a legjobb a szabadban játszani. Igyekezzetek jól beosztani az időtöket, hogy a napi tanulnivaló mellett, maradjon elég időtök kint játszani is.
Biztos vagyok benne, hogy május első vasárnapján mindenki felköszöntötte az anyukáját, nagymamáját, keresztanyukáját. Nekem is elküldtétek azokat a kedves szavakat, verseket, rajzokat és képeslapokat, amivel megleptétek anyukátokat. Zelk Zoltán versével köszöntök én is minden anyukát.
Kérlek rajzoljátok le vagy írjatok nekem arról, hogy milyen játékokat szoktatok játszani! Szeretettel,