^ Vissza Fel
Kópé címke bejegyzései:

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2022. április 2. szombat 

Ismét itt a tavasz! Egyre szebb az idő, egyre melegebb van. Gyakran ébredünk reggelente madárcsicsergésre. Ilyenkor a természet új életre kél. Jó dolog a szabadban tevékenykedni. Remélem sokat vagytok kint a friss levegőn, de nem feledkeztek meg a mindennapi teendőitekről sem. Örülök, hogy ilyen sok rajzot kaptam tőletek ebben a hónapban, a negyedikesek még verseket is írtak. Gratulálok valamennyiőtöknek a szép munkához.

KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2022. január 8. szombat 

Végre itt az igazi tél. Már alig vártam, hogy hulljon a hó, és hogy szánkózhassak, hógolyózhassak végre. A rajzaitokból látom, hogy ti is kihasználtok minden pillanatot, amit a szabadban tölthettek.

Befejeződött ez első félév, és megkezdtük a másodikat is. Gratulálok azoknak, akik szép eredményt értek el az iskolában.

Itt a farsangi mulatságok ideje. Szeretném, ha erről rajzolnátok és írnátok nekem. Várom a rajzaitokat és írásaitokat a tanító néniktől! Ölellek titeket!

Kópé

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. december 7. kedd 

Nekem a december a kedvenc hónapom. Ilyenkor jön a Mikulás, a Jézuska és szilveszterkor is ünnepelünk. Biztos vagyok benne, hogy járt nálatok a Mikulás és minden jóval megtöltötte a cipőiteket, csizmáitokat. Most mindenki a Jézuskát várja és a fa alá az ajándékokat. Ne felejtsétek el, hogy a legszebb ajándék az, ha azokkal ünnepeltek, akiket a legjobban szerettek. Köszönöm nektek a sok szép rajzot és írást, amit a SZERETET ÜNNEPÉRŐL készítettetek. Várom jövő hónapban is a rajzaitokat és írásaitokat.

Áldott, békés KARÁCSONYT és sikerekben gazdag, BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek és szeretteiteknek!

Kópé

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. november 7. vasárnap 

Ősz van. A természetben minden csodálatos őszi színekbe öltözött. Ilyenkor, ha az erdőben vagy a parkban sétáltok, ti is gyönyörködhettek ezekben a színekben. Sok szép rajzot kaptam tőletek ebben a hónapban is. Örülök minden rajznak, amit nekem küldtetek.
Az idő egyre hidegebbre fordul, már nem lehet olyan sokáig kint játszani, mint eddig. Olvassatok sokat, töltsetek minél több időt szüleitekkel, testvéreitekkel, barátaitokkal. Tartalmas időtöltést kívánok nektek!

KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. szeptember 26. vasárnap 

Megérkezett az ősz, szép színes falevelek vesznek körül bennünket. Szeptemberben megteltek az iskolák és elkezdődött a tanulás. Sok óvodásból most lett iskolás. Büszkeség és öröm ragyogott valamennyiük arcán, amikor a tanító nénik bevezették őket az osztálytermeikbe. Elmondták nekem a tanító nénik, hogy napról-napra ügyesebbek ezek a gyerekek. Remélem hamarosan a rajzaikat is megcsodálhatjuk. Jó tanulást kívánok minden újdonsült kisdiáknak !

Kópé

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. június 25. péntek 

Ismét vége egy tanévnek! Itt a nyári vakáció. Különleges tanéven vagyunk túl. Sokat tanultunk, sokat játszottunk, és megtanultunk digitális eszközöket használni a tanulás során. Kedves negyedikesek! Most elbúcsúztatok a tanító néniktől, számotokra valami új fog kezdődni a következő tanévtől. Vár titeket az ötödik osztály, új tantárgyak, új barátok és a tanító néni helyett tanár bácsik és nénik. Örüljetek az újnak, de ne feledjétek a régieket sem. Sok sikert kívánok nektek az ötödik osztály kihívásaihoz! Kellemes és tartalmas, élményekben gazdag vakációt kívánok mindenkinek!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. május 28. péntek 

Végre itt a nyár! Eljött a mi napunk is. Június elseje a gyermekek napja. Ezen a napon nem kell iskolába menni. Játszhatunk, szórakozhatunk egész nap. Már szüleink és nagyszüleink gyerekkorában is ünnepelték ezt a napot. Gyermeknapi jókívánságokat kértem tőletek ebben a hónapban. Nagyon sok rajzot kaptam. Örülök, hogy mindenki csak jó dolgokat kívánt rajzban saját magának és a világ többi gyermekének. Zelk Zoltán versével kívánok nektek vidám, felhőtlen, boldog gyermeknapot!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. április 24. szombat 

Május első vasárnapja az egyik legszebb ünnepünk: anyák napja. Tudjátok-e, hogy világszerte ünneplik, de nem minden országban ugyanazon a napon? Ti is köszöntsétek fel ezen a napon anyukátokat, nagymamáitokat, keresztanyukáitokat, nevelőiteket. Mindegyikük örömmel fogad tőletek egy-egy szál virágot. Tiszteljétek és szeressétek őket az év minden napján. Köszönöm a nevükben is a sok rajzot és a verseket!

KÓPÉ