^ Vissza Fel
Kópé címke bejegyzései:

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. május 28. péntek 
 173

Végre itt a nyár! Eljött a mi napunk is. Június elseje a gyermekek napja. Ezen a napon nem kell iskolába menni. Játszhatunk, szórakozhatunk egész nap. Már szüleink és nagyszüleink gyerekkorában is ünnepelték ezt a napot. Gyermeknapi jókívánságokat kértem tőletek ebben a hónapban. Nagyon sok rajzot kaptam. Örülök, hogy mindenki csak jó dolgokat kívánt rajzban saját magának és a világ többi gyermekének. Zelk Zoltán versével kívánok nektek vidám, felhőtlen, boldog gyermeknapot!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. április 24. szombat 
 391

Május első vasárnapja az egyik legszebb ünnepünk: anyák napja. Tudjátok-e, hogy világszerte ünneplik, de nem minden országban ugyanazon a napon? Ti is köszöntsétek fel ezen a napon anyukátokat, nagymamáitokat, keresztanyukáitokat, nevelőiteket. Mindegyikük örömmel fogad tőletek egy-egy szál virágot. Tiszteljétek és szeressétek őket az év minden napján. Köszönöm a nevükben is a sok rajzot és a verseket!

KÓPÉ


Sziasztok Pajtikák!

Közélet    2021. március 26. péntek 
 106

Ti is észrevettétek, hogy egyre többet süt a nap és egyre gyakrabban hallunk vidám madárcsicsergést? Megérkezett a tavasz! Látom a verseitekből, hogy ti is örültök ennek.
Sok kis költő van közöttetek. Nagyon sok verset kaptam ebben a hónapban a harmadikos és negyedikes barátaimtól. Már nagyon várom a Húsvétot! Készülök én is a locsolkodásra. Készüljetek ti is! A fiúk készítsék az illatos kölnijüket és a szép verseiket, a lányok pedig saját kezűleg festett tojásokkal készüljenek. Finom a csokitojás is, de a hímes az igazi.
Kópé


Festeni jó! – válogatás az ifjú művésztehetségek eddigi alkotásaiból

Már a kezdetektől számos nagyszerű munka született az Ér Hangja Egyesület februárban útjára indított, jelenleg is folyamatban lévő képzőművészeti foglalkozássorozatán. Az alábbiakban ezekből látható egy kisebb gyűjtés.


Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. március 3. szerda 
 104

Végre újra az iskolapadban ülhetünk. Hosszú idő után ismét együtt tanulhatunk az osztálytermeinkben. Úgy látom, hogy ti is örültök ennek. Ám az iskolai élethez hozzátartozik a móka és a kacagás is. Erre jó alkalom a farsang. Azt a feladatot kaptátok ebben a hónapban, hogy képzeljétek el a farsangi jelmezeteket maszk nélkül. Sokan kedvet kaptatok a jelmeztervezéshez. Két verset is kaptam tőletek, ezeknek külön örülök. Gratulálok minden ügyes rajzolónak és versírónak! Zelk Zoltán versével kívánok nektek vidám tavaszvárást!
KÓPÉ

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2021. január 2. szombat 
 61

Ebben a hónapban azt a feladatot kaptátok, hogy képzeljétek el, mi lenne akkor, ha varázserőtök lenne és bármit megtehetnétek, amit szeretnétek. Örülök, hogy mindenki csak jóra és a világ jobbá varázslására használná ezt az erőt. Biztos vagyok benne, hogy a rajzok készítői és a versek írói varázserő nélkül is minden tőlük telhetőt megtesznek majd azért, hogy szebb és jobb legyen minden. Ha én varázsló lennék, mindegyikőtöknek teljesíteném azt a kívánságát, amit rajzban vagy versben elképzelt. Kívánok nektek és családotok minden tagjának békés, boldog új évet!
KÓPÉ


Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2020. november 28. szombat 
 260
Nagy Zsolt I.B

Nagy öröm érte a kedves öreg Mikulás bácsit. Amikor meglátta a róla készült rengeteg rajzot, még a szava is elállt. Azt mondta nagyon sokszor lerajzolták már, de ennyi gyerek egyszerre még sosem. Biztos vagyok benne, hogy világjáró körútja során az ügyes kis rajzolókat is meglátogatta és nem érkezett üres kézzel. De csak ha nem felejtettétek el december 5-én este a megtisztított cipőiteket az ablakba tenni! Viselkedjetek nagyon jól, mert tudjuk, hogy a Mikulás egész évben a jó gyerekek listáján dolgozik!

Kópé

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2020. április 10. péntek 
 125

Szépen süt a nap, csicseregnek a madarak, tele a rét virágokkal. Ilyenkor a legjobb a szabadban játszani. Igyekezzetek jól beosztani az időtöket, hogy a napi tanulnivaló mellett, maradjon elég időtök kint játszani is.
Biztos vagyok benne, hogy május első vasárnapján mindenki felköszöntötte az anyukáját, nagymamáját, keresztanyukáját. Nekem is elküldtétek azokat a kedves szavakat, verseket, rajzokat és képeslapokat, amivel megleptétek anyukátokat. Zelk Zoltán versével köszöntök én is minden anyukát.
Kérlek rajzoljátok le vagy írjatok nekem arról, hogy milyen játékokat szoktatok játszani! Szeretettel,

Sziasztok Pajtikák!

Diáksarok    2020. január 9. csütörtök 
 212

A Karácsonyi vásáron bebizonyítottátok, hogy a színpadon is megálljátok a helyeteket. Nagyon ügyesen szerepeltetek, szüleitek és tanítóitok nagy örömére. A téli ünnepek már elmúltak, de ahányszor végigsétálok a központi parkon, annyiszor csodálom meg a zúzmarás kis fenyőfákat, amelyeket ti díszítettetek fel. Nagyon örültem az újévi jókívánságaitoknak. Köszönöm a szép rajzokat, amit nekem készítettetek. Fecske Csaba versével kívánok nektek én is boldog új évet !

Kópé