^ Vissza Fel
Free Steps címke bejegyzései:

Dobogós helyen a Free Steps

Ér-sport    2014. június 3. kedd 

A Free Steps a dobogó harmadik fokára táncolta fel magát a Zoltán Erika és férje, Robby D által tizenhetedik alkalommal megszervezett nagysikerű ECDS hiphoptáncversenyen.

A Mészáros Ildikó koreográfus vezette székelyhídi Free Steps Dance tánccsoport öt tagja nagy reményekkel érkezett a pestszentimrei sportcsarnokba. Annál is inkább, mert első – két évvel ezelőtti – szereplésükkor amatőr junior kategóriában harmadik helyet, tavaly ugyanebben a kategóriában első helyet értek el. Ennek az eredménynek köszönhetően az idei versenyen a csapat már profi junior kategóriában szállhatott versenybe. A tőlük megszokott magabiztos és profi előadásukkal idén harmadikok lettek, sikersorozatuk azonban remélhetőleg jövőre még feljebb viszi őket.

Székelyhídi hiphopbuli

Ajánló    2013. december 13. péntek 

Megünnepelte ötödik születésnapját a Free Steps tánccsoport

A méltán elismert Free Steps csapat november 29-én tartotta szülinapi partiját. A számos fellépést és díjat maguk mögött tudó táncosok nem bízták a véletlenre az este hangulatát: vezetőjükkel, Mészáros Ildikóval igazi hiphopshow-t rendeztek sok tánccal és rapkoncerttel a sörkert diszkójában.

A székelyhidi Hiphoptáncosok eredményei

Mozaik  ,   2013. június 2. vasárnap 

Székelyhídon immár négy és fél éve működik a hiphoptánccsoport Mészáros Ildikó vezetésével, aki elmondta, hogy két csoportban összesen húsz fővel dolgoznak.
 
A kezdő csoport neve a Flying Stars, a haladó csoport neve a Free Steps. A csoport tagjai heti két próbát tartanak de verseny vagy fellépés előtt szükségszerűen többet is, most is épp fellépésre készülnek.

Jól szerepeltek Székelyhíd táncosai a Ki mit tud? vetélkedő döntőjében

Mozaik  , ,   2012. december 19. szerda 

Remekül teljesítettek Székelyhíd táncosai az idei, VII. Ki mit tud? tehetségkutató vetélkedő megyei döntőjében. A Tini Dance Center és a B612 győztesként, a Free Steps második helyezéssel, a Cuc Silvia–Pop Dávid páros pedig különdíjjal távozott a november utolsó napján a Nagyváradi Állami Színház épületében megtartott versenyről. 

Flying Steps – szülinapi show

Ajánló  , ,   2011. december 4. vasárnap 

 

A Flying Steps székelyhídi hip-hop tánccsoport idén ünnepli 3-ik születésnapját. E jeles alkalmat szeretnék együtt megünnepelni minden tánckedvelővel, ezért december 10-én délután 4 órakor szülinapi gálaműsort szerveznek a Székelyhídi Munkásklubban. Műsorra tűzik a régi és új táncokat és bemutatkoznak a csapat újoncai is.

 

 

Minden zene és tánckedvelőnek itt a helye, úgyhogy ne szalasszátok el ezt a kivételes alkalmat!

 

Közös tánc határok nélkül

Mozaik  , ,   2010. szeptember 13. hétfő 

Szoros együttműködés alakult ki a székelyhídi Flying Steps és a tiszalöki King and Prince tánccsoportok között

Testvéri kapcsolatot kötött a Flying Steps hiphop tánccsoport a magyarországi Tiszalökön működő King and Prince Dance Teammel a nyár folyamán. A tánctanárnők (Mészáros Ildikó és Borsos Kinga) elmondása szerint a csoportok egymásratalálása egy mesébe illő történet, aminek az ötletgazdája Fodor János székelyhídi lakos volt. Az ismerkedés még tavasszal kezdődött a vezetők között internetes levelezéssel, melynek során egyre jobban körvonalazódott, hogy a két táncoktató és a tánccsoportok nézetei mennyire hasonlítanak. Mindkét lelkes táncos csapat örült az új kapcsolat lehetőségének, így elkezdődtek a közös tervezgetések.