^ Vissza Fel
Ki mit tud? címke bejegyzései:

Jól szerepeltek Székelyhíd táncosai a Ki mit tud? vetélkedő döntőjében

Mozaik  , ,   2012. december 19. szerda 

Remekül teljesítettek Székelyhíd táncosai az idei, VII. Ki mit tud? tehetségkutató vetélkedő megyei döntőjében. A Tini Dance Center és a B612 győztesként, a Free Steps második helyezéssel, a Cuc Silvia–Pop Dávid páros pedig különdíjjal távozott a november utolsó napján a Nagyváradi Állami Színház épületében megtartott versenyről. 

Ki mit tud?-elődöntő Székelyhídon

Diáksarok  ,   2010. november 16. kedd 

Negyvenkilenc előadás versengett a VI. Bihar megyei Ki mit tud?-vetélkedő Székelyhíd és vidéke környéki elődöntőjében, amelyet november 14-én szerveztek meg városunkban. A művelődési házban összegyűlt közönség szinte négy órán keresztül tapsolhatta a gyermek- és felnőttkategóriás tehetségvetélkedő résztvevőit, akik magyar irodalmi, kilenc hagyományőrző, négy zenei és nyolc táncprodukciót mutattak be. A színvonalas bemutatókat öttagú zsűri értékelte – Balogh Katalin vallástanárnő, Borsos Beáta (a Bihar Megyei Tanács részéről), Cristina Gavriş koreográfus, Ramona Gavriş koreográfus, a nagyváradi Francisc Hubic Művészeti Iskola tanárnője, valamint Sütő Szabolcs, az érsemjéni Ezüstperje néptánccsoport koreográfusa és művészi vezetője.

VI. Bihar megyei Ki mit tud?-elődöntő

Ajánló    2010. október 11. hétfő 

 

A RMDSZ Bihar megyei szervezete és a Varadinum Kulturális Alapítvány által szervezett VI. Bihar megyei Ki mit tud? -vetélkedő Székelyhíd és vidéke környéki elődöntője november 14-én, vasárnap 14 órától lesz.

Jelentkezni lehet Fekete Katalinnál a székelyhídi polgármesteri hivatalban vagy a 0740-685332-es telefonszámon.

 

Jelentkezési határidő november 10.