^ Vissza Fel
fórum címke bejegyzései:

Konstruktív falugyűlések

Közélet    2013. július 4. csütörtök 
 555

Megkezdte tavaszi falugyűlés-sorozatát Béres Csaba, Székelyhíd város polgármestere, aki eddig Hegyközszentmiklóson, Csokalyon, Érolasziban és Nagykágyán több mint száz helyi lakossal találkozott. A falvak vezetőivel közösen rendezett fórumokon a felmerülő problémák megoldásához operatívan állt hozzá a városvezető: a gyűlésekről jegyzőkönyv, videó anyag és az esetek sürgősségi sorrendjét szem előtt tartó feladatlista is készült.

Bihar megyei magyar orvosok egészségügyi tanácskozása

Az egészségügyi ellátás helyzetérõl és bõvítésérõl a tanácskoztak városunkban a bihari magyar orvosok.

 

Az egészségügyben gyakran felmerülõ problémákra próbáltak közös megoldásokat találni a február 10-én, Székelyhídon szervezett közéleti fórumon. A Decentralizáció, önrendelkezés, öngondoskodás az egészségügyben elnevezésû összejövetelen számos Bihar megyei településrõl (Biharról, Félegyházáról, Szalacsról és Székelyhídról) érkezett magyar anyanyelvû háziorvos és településvezetõ tanácskozott a múzeum kistermében.

Lakossági fórumok Székelyhídon és a hozzátartozó településeken

Közélet  , , ,   2010. november 27. szombat 
 607

Lakossági fórumokat tartottak november második felében Csokalyon, Nagykágyán, Érolasziban és Székelyhíd különböző pontjain. A nyilvános gyűléseket azzal a céllal szervezték, hogy ha bárkinek kérdése van az elöljárók irányába, akkor azt feltehesse anélkül, hogy Székelyhídra utazzon vagy várakozzon a polgármesteri hivatalban. A városvezetés részéről a fórumokon esetenként, többek között Béres Csaba polgármester, Csuka József alpolgármester, Galamb Gabriella jogtanácsos, Bokor Zoltán erdészmérnök, a kataszteri hivatal munkatársa és Csorba Kinga polgármesteri tanácsadó volt jelen.