A „profik” nyerték a focit

A 20. Érmelléki Ősz rendezvénysorozat szeptember 13-i, szombati programja a kispályás focitornával kezdődött. A péntek esti pincesori buli éreztette hatását, a színvonal hagyott kívánni valót maga után, bár  a résztvevők és a szurkolók remekül szórakoztak!

A  két csoportra – Székelyhíd városrészei az egyik, a hozzátartozó települések a másik – osztott, párhuzamosan futó  minibajnokság élén végül a Szíki csapat – több felől érte őket kritika, hogy igazolt játékosokkal erősítettek – és a Nagykágyát képviselő focisták – róluk meg azt rebesgették, hogy mázlisták – játszották a döntőt, amit a „profik” nyertek magabiztosan!

Nem emlékszem hasonlóra, hogy egy foci döntőt egy szüreti felvonulásért félbeszakítsanak – nálunk, idén ez megtörtént – és hogy mindenki jónak tartsa az előadást – magáért beszél.

Székelyhíd városrészeinek versenyében győzött a Szíki csapat, második a Központ, a Felsőváros és a Vecser vegyes csapat pedig a 3. lett. A falvak közül Nagykágya, Csokaly, Köbölkút, Szentmiklós sorrend alakult ki.

Abban mindenki egyetértett, hogy jövőre folytatjuk!

 

 

Sz.Cs.