^ Vissza Fel
labdarúgás címke bejegyzései:

Selejtező a székelyhídi sportcsarnokban

Ér-sport    2013. december 13. péntek 

Berettyószéplak és Székelyhíd csapata a városunkban lezajlott selejtezőtorna első két helyéről jutott a megyei döntőbe. A bajnokságra összesen beiratkozott tizenkét csapat közül öt csapat küzdött a székelyhídi sportcsarnokban zajló viadalon, körmérkőzéses rendszerben. A kétszer tízperces meccsek után százszázalékos teljesítménnyel a berettyószéplaki fiatalok győztek, második helyen a székelyhídi gimnázium tanulói léptek tovább. A további sorrend: 3. Érmihályfalva, 4. Margitta, 5. Nagykágya.

Negyedik hely Váradon a középiskolás focistáinknak

Ér-sport    2013. december 13. péntek 

A negyedik helyen végzett a székelyhídi csapat, a Bihar megyei magyar nyelvű középiskolák közötti teremlabdarúgó-bajnokságon.
A hat együttest felvonultató nagyváradi döntő tornára sajnos kicsit fáradtan érkeztek fiataljaink, cseréjük is alig volt, de így is sikerült elverekedniük magukat a kisdöntőig, ahol 4-1-re kikaptak helyi Szent László Katolikus Gimnázium focistáitól. A döntőben szintén váradi siker született: a Mihai Eminescu diákjai 4-0-ra verték a berettyószéplakiakat.
Az RMDSZ és az Alma Mater Alapítvány által közösen szervezett bajnokság végén a díjakat Botházy Nándor, a szövetség sportért felelős ügyvezető alelnöke adta át, bízva abban, hogy az Eminescu csapata jövő év áprilisában megyénknek elnyeri az országos bajnoki címet.

Felkarolják a labdarúgást szerető gyerekeket

Ér-sport  ,   2013. november 27. szerda 

Hetente kétszer két korosztály gyerekei róják a köröket és rúgják a bőrt az önkormányzat által ingyenesen biztosított sportcsarnokban. Kedden és csütörtökön 17–20 óra között harminc-negyven, 12 év alattiak és feletti gyerek teszi tiszteletét az edzéseken, jelentkezni folyamatosan lehet a kezdeményező Pro Székelyhíd Egyesület elnökénél, Erdei Imrénél (Binyunál).

Kellemes hétvégi focimérkőzés Érolasziban

Ér-sport  ,   2012. augusztus 28. kedd 

Fölelevenítették az érolaszi fiatalok a nősök és nőtlenek közötti labdarúgó-mérkőzés hagyományát a helyi focipályán augusztus 12-én, vasárnap. A focimérkőzést a nőtlenek csapata nyerte, 5-2 eredménnyel.

Mind a győzelemért vetélkedő nősök és nőtlenek körében, mind pedig a nézők soraiban jó hangulat uralkodott, mindenki jól érezte magát, rengeteg beszélgetéssel és nevetéssel telt a délután. A futballmeccs ideje alatt nassolnivalót és innivalót, illetve friss és ínycsiklandó bográcsost lehetett vásárolni, amelyet Barta Imre készített a jelenlévők számára.