^ Vissza Fel
médiaképzés címke bejegyzései:

Médiaképzéssel indult a Bihar megyei értékek pályázata

Kultúra  , ,   2022. január 13. csütörtök 

Sikeresen lezárult az a médiaképzés-sorozat, amely a Bihar megyei értékek a mi lencsénken keresztül elnevezésű pályázat első lépcsőjeként valósult meg októberben és decemberben összesen négy alkalommal. A programsorozat alatt tizenhat Bihar megyei fiatal nyerhetett betekintést az online tévézés, rádióműsor- és podcastkészítés, valamint az újságírás világába. A székelyhídi múzeum épületében  tartott képzés előadói az Ér Hangja Egyesület munkatársai voltak, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek az érintett területeken.

A résztvevőket Antal Noémi, a megbízó egyesület titkára köszöntötte, aki röviden ismertette a projektet és annak fázisait. A képzést Biró Orsolya, a médiacsoport alelnöke indította el, aki bevezető játékokkal segítette a résztvevők ismerkedését.

Friss sajtósok a mély vízben

Közélet  ,   2017. szeptember 27. szerda 

Élesben próbálhatták ki magukat a Ér hangja médiaképzésének résztvevői

Médiaképzést szervezett az Ér Hangja Egyesület szeptember 15–17-én a médiacsoport stúdiójában. A szervezők érmelléki fiatalokat és felnőtteket vártak a második alkalommal megtartott képzésre, ennek a meghívásnak Biharfélegyháza, Érszőlős, Szalárd, Székelyhíd és Tóti települések tettek eleget. A megjelentek egy jellegzetes pólóval váltak egy nagy csapattá, amit az egyesület logójával, valamint a képzés jelképével láttak el.

„Ér Tv mindenkiért, amit mindenki ÉRt!”

Kultúra  ,   2013. augusztus 23. péntek 

Már tíz adást sugárzott a Érmellék közszolgálati tévéje

 

A szlogen magáért beszél. A szándék, hogy az Érmelléknek legyen közszolgálati televíziója, szintén könnyen definiálható. Azt sem kell külön magyarázni, hogy egy uniós pénzből finanszírozott képzésen több mint húsz fiatal székelyhídi vállalkozott a tévés szakma megismerésére, alapjainak megtanulására. Mindezek figyelembevételével június 19-én a világhálón „sugározta” első adását az Ér Tv – nem tekinthető csodának. Őrültnek kell lenni, vagy elég a megszállottság? – kérdeztük Aszalós Tímea főszerkesztőt.

Közösségek közötti információcsere

Mozaik  , ,   2012. június 20. szerda 

Két ország, egy cél, közös siker! – ez a mottója annak a pályázatnak, amelynek a lényege a határon átnyúló, hatékony kommunikáció kialakítása Székelyhíd és Hajdúböszörmény között. A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében a Szabadhajdú Nonprofit Kft. a romániai Székelyhíd partnereként mintegy 270 ezer euró támogatást nyert a „Határon átnyúló kommunikáció Hajdúböszörmény és Székelyhíd között” (HURO/1001/233/1.2.2.) című pályázatára.

A határon átnyúló kommunikációért

Két ország, egy cél, közös siker! – ez a mottója annak a pályázatnak, amelynek a lényege a határon átnyúló, hatékony kommunikáció kialakítása Székelyhíd és Hajdúböszörmény között. A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program a két ország határa mentén élőket szándékozik közelebb hozni egymáshoz az érintett térségek érdekeit figyelembe véve.