^ Vissza Fel
falunap címke bejegyzései:

Éradonyban tíz év kihagyás után remek programok zajlottak

Mérföldjáró  ,   2022. szeptember 7. szerda 

Újra falunapot tartottak tíz év elteltével Éradonyban augusztus utolsó hétvégéjén. A helyi kultúrház udvara megtelt szórakozni és kikapcsolódni vágyó emberekkel. A kétnapos eseményt felhők sem árnyékolták be, remek programokkal készültek egész hétvégére a szervezők. A programsorozat itt is focibajnoksággal kezdődött, Kovács Krisztián, Kovács Roland és Lukács Sándor szervezésében. Az első helyezésért járó kupát Éradony tudhatta magáénak.

A piros-fehér ruhás hívogatás ezúttal sem maradhatott el a falu lakóinak nagy örömére. Nótázás közben pogácsa és pálinka kínálgatásával hívták meg a fiatalok a falu apraját-nagyját a falunapi mulatozásra.

Móka és kacagás a családi napon

Kultúra  ,   2018. október 5. péntek 

Családnapot tartottak Hegyközszentmik­ló­son szeptember elsején. A rendezvény a déli órákban vette kezdetét a helyi kultúrház mellett. A gyerekek örömére volt ugrálóvár, csúszda, rodeó, tiszta vidámparki hangulatot idézett a számukra berendezett tér. A fiatalok több hetes készülődés után ezen a szép napfényes őszi délutánon mutatták be szüreti bálos táncukat Kaszoni Mária tanárnő vezetésével, így tették szebbé a családi napot.

Együtt szórakoztak az érköbölkútiak

Kultúra  ,   2018. szeptember 24. hétfő 

Sok év kihagyás után újra együtt szórakozhatott tartalmas családi napon Érköbölkút falu lakossága. A rendezvényt szeptember harmadik hétvégéjére szervezték a közösség vezetői, és igyekeztek olyan változatos programot összeállítani, amely mindenkit megszólít a településen.

Programkavalkád a csokalyi falunapokon

Közélet  , , ,   2010. július 20. kedd 

Focibajnokságok, koncertek, ünnepi kulturális műsorok, előadások, visszatérő sztárvendégek, fergeteges buli, tűzijáték és nem utolsó sorban a népszerű hőlégballon színesítették július 17–18. között az immár nyolcadik alkalommal megszervezett  csokalyi falunapok kínálatát. A Csokalyi Falunapok első programja a kispályás focibajnokság volt, a tizenegy benevezett csapat közül hosszas versengés után csokalyi Interstecs bizonyult a legjobbnak, a második diószegi csapat lett, a harmadik helyen pedig a székelyhidi Biggyboyok végeztek.A labdarúgótornát követően a görög katolikus templomban evangélikus koncertet tartott a nagyváradi Szent Pál-közösség.