^ Vissza Fel
edzőtábor címke bejegyzései:

Gyermelyi focitábor érmelléki gyerekekkel

Ér-sport  , ,   2013. július 9. kedd 

Labdarúgó edzőtáborban vehettek részt a székelyhídi gyerekek a magyarországi Gyermelyen (Komárom-Esztergom megye) június 17 és 21 között. A szervezők tizennégy gyereket tudtak volna fogadni, sajnos az útlevélproblémák miatt mindössze hatan vágtunk neki az útnak, három tizenkét éves: Colman György, Selmeczi Róbert, Orosz Tamás és három tizenhárom éves: Költő Dávid, Antal Krisztián és Szűcs János. Előző két alkalommal Kozma Sándor testnevelő szakos tanár vezetésével utaztak a fiúk, idén pedig alulírottra esett a választás.

A világbajnokságra készülnek: favágó-edzőtábor Székelyhídon

Ér-sport  , , ,   2010. július 28. szerda 

Júliusban Székelyhídon edzőtáborozott a szeptemberi ausztriai világbajnokságra készülő romániai sportfavágó-válogatott. Az öttagú válogatottban ketten székelyhídiak: Nagy Botond (aki egyszemélyben a válogatott edzője is) és Dan Petrescu, ketten aradiak (Ion és Nicolae Neamciuc), Costel Pleş pedig kolozsvári. (Májusi lapunkban olvashatták a Nagy Botonddal, a Stihl Timbersports favágóbajnokság romániai győztesével készített interjút.)Mint megtudtuk, a hivatalos edzés egy hétvégét tart, a következő ilyen hivatalos edzést Kolozsváron tartják majd. A csapat tagjai elmondták, hogy már a közelgő világbajnokságra készülnek itt Székelyhídon a hivatalos edzési hétvégén.

Edzés szárazon, edzés vízben

Ér-sport  , ,   2010. július 28. szerda 

Ezen a nyáron is megrendezték a karateedzőtábort a hegyközszentmiklósi strandon. Guba József egydanos karatemester és Borsavschi Krisztián segédedző szervezésének köszönhetően idén már a hatodik alkalommal lehettek együtt a karatékák, akik már nyár eleje óta készültek testileg-lelkileg a rendezvényre. Mellettük – Boros Ágota tanítónő kíséretében – egy tízfős csokalyi csoport is aktív résztvevőjévé vált a tábornak.Nagy izgalommal vágtak bele a három nap eseményeibe különösen azok a gyerekek, akik még kevesebb mint egy éve karatéznak, és így nem ismerték a tábor szabályait.