^ Vissza Fel
favágás címke bejegyzései:

Székelyhídon az Első Nemzetközi Stihl Selina Kupa

Ér-sport  , ,   2011. augusztus 6. szombat 

Székelyhídon tartották az Első Nemzetközi Stihl Timbersports Selina Kupa elnevezésű favágóversenyt, melyen három ország, Ausztria, Magyarország és Románia tizenkét sportolója vett részt.

 

Az eseményre július 16-án került sor a székelyhídi futballpályán, ahol kicsik és nagyok egyaránt izgatottan várták, hogy elkezdődjön ez a nálunk még kevésbé ismert, ám annál nagyobb érdeklődéssel fogadott verseny.

A világbajnokságra készülnek: favágó-edzőtábor Székelyhídon

Ér-sport  , , ,   2010. július 28. szerda 

Júliusban Székelyhídon edzőtáborozott a szeptemberi ausztriai világbajnokságra készülő romániai sportfavágó-válogatott. Az öttagú válogatottban ketten székelyhídiak: Nagy Botond (aki egyszemélyben a válogatott edzője is) és Dan Petrescu, ketten aradiak (Ion és Nicolae Neamciuc), Costel Pleş pedig kolozsvári. (Májusi lapunkban olvashatták a Nagy Botonddal, a Stihl Timbersports favágóbajnokság romániai győztesével készített interjút.)Mint megtudtuk, a hivatalos edzés egy hétvégét tart, a következő ilyen hivatalos edzést Kolozsváron tartják majd. A csapat tagjai elmondták, hogy már a közelgő világbajnokságra készülnek itt Székelyhídon a hivatalos edzési hétvégén.