^ Vissza Fel
asztalitenisz címke bejegyzései:

Asztalitenisz-bajnokság zajlott Székelyhídon

Ér-sport    2022. június 6. hétfő 

Asztalitenisz-bajnokságot tartottak a sportág szerelmeseinek június 4-én Székelyhídon az Ady Endre Magyar Kulturális Központban. A Gardó Ferenc asztalitenisz-edző szervezésében zajló tornára határon innen és határon túlról is érkeztek versenyzők, akik egyénileg és párosban is megmutathatták tudásukat. A győztesek emléklapot, pólót és érmet kaptak kiváló eredményeikért. Szerencsére az esős időjárás sem zavarhatta meg a lelkes sportolni vágyókat, hiszen a pingpongot a legideálisabb zárt térben játszani.

Pattogó pingponglabdák a Szilveszter-kupán

Ér-sport    2022. január 6. csütörtök 

Újra év végi asztalitenisz-megmérettetésre hívta a bátor jelentkezőket Gardó Ferenc nyugdíjas edző, a mára hagyománnyá vált Szilveszter-kupa szervezője. Pattogtak a pingponglabdák a székelyhídi múzeum épületének földszintjén felállított asztalokon, ez alkalommal városunkból és a környező településekről tizenhatan jelentkeztek a versenyre. Egyéniben a székelyhídi Braun László győzött csapattársa Csorba Géza ellen, harmadik helyen az érmihályfalvi Virág Attila végzett. Párosban a „hazai” Gardó Ferenc– Csorba Géza kettős diadalmaskodott, megelőzve a szintén székelyhídi Ványa Lászlót és Bátori Attilát, illetve az ottományi Mészáros Jánost és Farkas Istvánt. A győztesek oklevelet és kupát vehettek át.

Kópis Ferenc-emlékverseny

Ér-sport  ,   2013. október 2. szerda 

Asztalitenisz- és horgászversenyt szerveztek az érdeklődőknek Kópis Ferenc, volt érolaszi lakos helyi és Érköbölkútról, Biharfélegyházáról, valamint Székelyudvarhelyről érkező barátai. Augusztus 31-én és szeptember 1-jén községházán és a védi tavon a jó hangulatú programokon gyerekek és felnőttek, mozgássérültek és egészségesek egyaránt részt vettek. A Kópis Ferenc-emlékversenyt a szervezők hagyományteremtő céllal rendezték meg, bíznak abban, hogy jövőre ismét sikerül összegyülni és emlékezni egy olyan emberre, aki életével példát mutatott mindannyiunknak.

Júlia-kupa asztalitenisz-verseny diákoknak

Ér-sport  , , ,   2011. március 29. kedd 

A napokban harmadik alkalommal szervezték meg Érköbölkúton a Júlia Kupa elnevezésû gimnazista asztalitenisz-bajnokságot. Most is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt és több iskola is felsorakoztatta a játékosait. Az érköbölkúti gyerekek mellett még nagykágyai és monospetri játékosok is részt vettek a megmérettetésen.  A versenyt három korcsoportban rendezték meg (V–VI. osztályos fiúk és lányok, illetve VII–VIII. fiúk). Az izgalmas csatározások után a lányoknál Kaszonyi Antónia nyert, II. helyezett Horváth Beatrix, III. helyezett pedig Balogh Erika lett. Mindhárman Érköbölkút színeit képviselték.

Ping-pong: Júlia Kupa

Ér-sport  , , ,   2010. március 20. szombat 

Második alkalommal rendezték meg a Júlia Kupa asztalitenisz-bajnokságot Érköbölkúton március 19-én. A versenyen három iskolából (Monospetri, Vámosházi és Érköbölkút) öszszesen 20 diák vett részt. A megmérettetés három kategóriában történt: V–VIII. osztályos lányok, V–VI-os fiúk, illetve VII–VIII-as fiúk.A bajnokságon taroltak az érköbölkúti lányok: a legjobb három versenyzőnek sorrendben Egeresi Bianka, Jeremiás Éva, Kaszonyi Antónia bizonyult. Kiegyensúlyozottabb volt a küzdelem a „kisebb” fiúk között, ahol a győztes Kaszonyi Ákos (Érköbölkút) volt, a második hely a vámosházi Filip Dariusé, a harmadik pedig a szintén helyi Szalók Sándoré lett.