^ Vissza Fel
szórakozás címke bejegyzései:

Kocsmaszínház és karaokeverseny Székelyhídon

Közélet    2014. február 4. kedd 

A tavalyihoz hasonlatosan fergeteges karaokeversennyel kapcsolódott be a magyar kultúra napi rendezvénysorozatba a székelyhídi cukrászda csapata. Miután Kiss Csaba, a nagyváradi Szigligeti Színház színésze szórakoztatta a publikumot, ismert és közkedvelt magyar dalokkal, amelyeket – előadása végére – már vele együtt énekeltek. A bátraké volt a szerencse, ugyanis a helyszínen folytatódott a mulatság karaokeversennyel.

Az eleinte bátortalannak tűnő közönség soraiból egyre többen jelentkeztek énekelni, voltak, akik több fős csapatokban, voltak, akik egyedül léptek a közönség elé.

Júlia-kupa asztalitenisz-verseny diákoknak

Ér-sport  , , ,   2011. március 29. kedd 

A napokban harmadik alkalommal szervezték meg Érköbölkúton a Júlia Kupa elnevezésû gimnazista asztalitenisz-bajnokságot. Most is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt és több iskola is felsorakoztatta a játékosait. Az érköbölkúti gyerekek mellett még nagykágyai és monospetri játékosok is részt vettek a megmérettetésen.  A versenyt három korcsoportban rendezték meg (V–VI. osztályos fiúk és lányok, illetve VII–VIII. fiúk). Az izgalmas csatározások után a lányoknál Kaszonyi Antónia nyert, II. helyezett Horváth Beatrix, III. helyezett pedig Balogh Erika lett. Mindhárman Érköbölkút színeit képviselték.

Halloween-buli a Diákbunkerben

Diáksarok  ,   2010. október 31. vasárnap 

Halloween-bulit szervezett a Székelyhídi Diáktanács október 30-án a Diákbunkerben, amelyen a középiskolások és nyolcadikosok közül bárki részt vehetett, aki magára öltött valamilyen jelmezt (kisebbekért nem vállaltak felelősségét, mivel éjfélig tartott a program). Így a húsznál több résztvevőnek köszönhetően megcsodálhattunk egy porcelánbabát, találkozhattunk egyiptomi fickóval, békaemberrel, Hulkkal, szolid boszival, krampusszal, bibircsókos aszszonnyal, édességgel, gázmaszkossal, múmiával, csontkollekcióval, sőt még a Sikolynak, Dr. House-nak és Darth Vadernek is kifejezhettük tiszteletünket.