Remekül találtak célba a székelyhídiak a Nomád Kupán

Kovács Attila arany-, Martin Boglárka és Martin Ingrid ezüst-, id. Bokor Zoltán és Kovács Kyra pedig bronzérmet szerzett a HétVár teremíjász-versenysorozat Nomád Kupa elnevezésű, február közepén Szalárdon lezajlott megmérettetésén. A székelyhídi Phoenix Sportegyesület hat versenyzője közül öt íjásznak sikerült dobogós helyezést elérnie.

Gratulálok a csapat minden tagjának és megígérem, hogy ezután is mindent megteszek a versenyeztetés érdekében. Csak így tovább!


Hét érmet nyertek a Phoenix tagjai az országos karatebajnokságon

Négy ezüst- és három bronzéremmel tértek haza a székelyhídi Phoenix Sportegyesület sportolói  romániai országos SKDUN karatebajnokságról. A Bukarestben az elmúlt hétvégén megrendezett megmérettetésen hét versenyző képviselte a csapatot és egyben a települést: Bede Anna, Hegyessy Zsombor, Kovács Dóra, Kovács Vivien, Molnár Miranda, Nagy Botond és Ovlachi Sebestyén.

Az elért eredmények a hosszú, kitartó és áldozatos munka gyümölcsei, mellyel tovább öregbítették városunk jó hírnevét. Külön említést érdemel Kovács Vivien, aki a döntőben lábsérülést szenvedett el, de így is végigküzdötte azt, és nem adta fel a harcot.

Ezúton is szeretnék köszönetet és egyben dicséretet mondani a sportolóknak kitartásukért és szép teljesítményükért, valamint külön köszönet illet minden szülőt és barátot, akik támogatták az országos bajnokságon való részvételt. Nélkülük hét éremmel szegényebbek lennénk. Hajrá Phoenix, csak így tovább! Osu!

Díjazottjaink:
Hegyessy Zsombor ezüstérem
Kovács Dóra bronzérem
Kovács Vivien ezüstérem
Nagy Botond bronz- és ezüstérem
Ovlachi Sebestyén bronz- és ezüstérem


Írta: Guba József edző