Pöttyös labdáival növelte a hangulatot Dévényi Tibi bácsi, a szombat este egyik sztárvendége, aki éjfél után lépett színpadra. A „lemezlovas” láttára és hallatára mindenki a színpad köré gyűlt, s együtt buliztak a ’80-as évek legjobb zenéire.

 

A közönség köreiben fergeteges hangulat tombolt, minden kéz a levegőben volt, s mindenki Tibi bácsiért sikított. Híres pöttyös labdáit folyamatosan dobálta az érte őrjöngő közönségnek.

 

 

A megjelentek között egyaránt voltak fiatalok, középkorúak, sőt öregebbek is, akik jól szórakoztak például a Hungária, Republic, Kerozin, Beatrice, Boney M., és még sok más előadó dalaira. Az est folyamán Tibi bácsi minden féle stílusirányzatot érintett, a szórakozni vágyók körében még vonatozásra is sor került.

A közel két órás retróparti ennél jobban nem is sikerülhetett volna, mindenki csodálatosan érezte magát, Tibi bácsi gondoskodott a felhőtlen jókedvről, s így hamar a közönség szívébe lopta magát. Tibi bácsi is remekül érezte magát, hiszen a közönség egész este táncolt, tapsolt, s bulizott a ’80-as évek DJ-jével. Valóban kár lett volna ezt a programpontot bárkinek is kihagyni.

Tibi bácsi után szabadtéri diszkó vette kezdetét DJ Sasával, valamint a szemeket gyönyörködtető két Go-go táncos lánnyal és egy chippendale fiú közreműködésével.

 

Fazekas Evelin