Barabási Albert-László A képlet című könyvének bemutatója a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen

Barabási Albert-László legújabb, A KÉPLET című könyvének bemutatója Kolozsváron kerül megszervezésre a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Auditorium Maximum termében, 2018. október 4-én 19 órától. Szervezők a Kolozsvári Akadémiai Bizottság, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem és a Kvart Egyesület.

A világhírű Barabási Albert-László Erdélyben született, 1967-ben. Egyetemi tanulmányait Bukarestben kezdte, majd fizika szakon diplomázott a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A doktori fokozatát Bostonban szerezte meg.

Nemzetközi elismerést a komplex hálózatok elméletének kutatásával szerzett, napjainkban az egyik leghíresebb magyar kutatóként tartják számon. A Magyar Tudományos Akadémia és az Akademie Europae külső tagja, a Román Akadémia tiszteleti tagja. Az Egyesült Államokban működő Northeastern Egyetem Komplex Hálózati Kutatóközpont vezetője, a Harvard Egyetem és a Közép-európai Egyetem oktatója.

A KÉPLET című könyve a siker törvényszerűségeire világít rá, a mindennapi életből vett példák segítségével. Ezen törvények alapján megdöbbentő pontossággal jósolható meg, hogy adott feltételek között ki lesz valóban sikeres és miért. A szerző által megismerhetjük a siker titkos képletét, s ezáltal arra is választ kapunk, hogy mi magunk hogyan legyünk sikeresek.

A rendezvény Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/270885473544405/


Írta: Ér hangja