Szabadsag Feszt logoAz elmúlt két esztendőben a margittai termálstrandon megtartott Szabadság Feszt a legnagyobb partiumi ifjúsági fesztivállá vált. A szervezők, a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) önkéntesei már összeállították az idei programtervet is, úgyhogy biztossá vált: idén is lesz Szabadság Feszt! A helyszín idén is ugyanaz, amit a fesztiválozók már kipróbálhattak és megszokhattak, Margitta új strandja. Az időpont pedig: július 9–12. Jegyezzétek fel már most!

A szervezők ebben az esztendőben is változatos programot állítottak össze, így a fürdőzés mellett napközben számos érdekes és hasznos rendezvényen részt lehet majd venni, esténként pedig koncerteken és bulikban várják a szórakozni vágyókat. Újdonságnak számít, hogy míg az előző években a nagyszínpad a strandon kívüli parkolóban volt felállítva, az idei Szabadság Feszten a strand belterületén lesznek a nagykoncertek is. Ugyanakkor egy nagy fesztiválsátor áll majd rendelkezésre a különböző programok, kisebb koncertek és a hatalmas bulik lebonyolításához, így még a rossz idő sem akadályozhatja meg a felhőtlen szórakozást.

A fesztivállal kapcsolatos információkkal ezután folyamatosan jelentkezünk a sajtóban, de kövessétek a Szabadság Feszt Facebook-oldalát is a legfrissebb tudnivalókért! Mert egy kis Szabadság Feszt mindenkinek jár!

A Szabadság Feszt sajtószolgálata

____________________________________________

A Szabadság Feszt hivatalos Facebook-oldala:

https://www.facebook.com/Szabadsagfeszt?fref=ts

Kisvideó a tavalyi Szabadság Feszt egyik napjáról:

https://www.youtube.com/watch?t=315&v=SY6ETCtPfog

Szabadsag Feszt pillanatkep 2014