Működő szakorvosi rendelővel büszkélkedhet az Érmellék, már több szakterületen is folyik a betegellátás. A következőkben az Érklinika programjáról, az orvosi gárdáról és az árakról tudhatnak meg többet a kedves olvasók, illetve a jelen pillanatban zajló akciókról és kedvezményekről is olvashatnak.

Mindennap 8–10 óra között laboratórium várja a klienseket. A rendelő különleges ajánlata, hogy öt kifizetett laboratóriumi vizsgálat után további 15 vizsgálat közül hármat kiválaszthat, amit ingyen elvégeznek. A gyermekek számára is készültek kedvezménnyel, augusztus 15-től szeptember 30-ig az óvodásoknak kötelező széklet- és torokváladék-vizsgálatot végeznek 24 lejért, azaz fél áron az eredeti 47 lej helyett.
Kedden sebész szakember, dr. Sorin Tabaco rendel 14 órától, amíg betegek vannak. A margittai kórház orvosa ultrahangvizsgálatot is végez, egy konzultáció 50 lejbe kerül.
Szerdán endokrinológus várja a betegeket (pajzsmirigyvizsgálatok céljából) 11 órától, ameddig betegek vannak, a konzultáció 50 lejbe kerül. Dr. Rafic Nagyváradról érkezett feleségével együtt, aki csontritkulás-vizsgálatot is végez 30 lejért.
Csütörtökön 14 órától vállalati orvos várja a betegeket, dr. Ovidiu Sarca margittai orvos rendel, a konzultáció ára 50 lej.
Pénteken nőgyógyász szakember, dr. Ditrói Péter – aki Debrecenből érkezett a hozzánk – várja a hölgyeket. Különböző vizsgálatokat végeznek: colposcopvizsgálat (belső mikroszkóp vizsgálat steril szondával) 50 lejért, illetve külső ultrahangos vizsgálatot szintén 50 lejért, a rákszűrés pedig 15 lejbe kerül. Nem kötelező mindhármat elvégezni, mindenki azt igényli, amelyiket szükségesnek látja.
Szombaton traumatológia-ortopédia szakorvos várja a pácienseket 10 órától, a konzultáció ára 50 lej. Dr. Aurel Bogdan, Debrecenből érkezett szakorvos látja el a betegeket. Röntgenfelvétel készítése is megoldható, dr. Szilágyi Gizella saját autóján viszi át a pácienseket Létavértesre, ahol egy pozíció körülbelül 2000 Ft-ba kerül, a szállítás ingyenes.
Szintén szombaton, ultrahangvizsgálatot végez dr. Csáki Tímea debreceni orvos, egy konzultáció 50 lejbe kerül.
A klinika fejlesztésével kapcsolatban újabb és újabb tervek születnek, szeretnének még megnyerni egy allergológust, kardiológust és gyermekorvost is.

 
Mészáros Klaudia