Nomád életkörülmények között próbálhatták ki magukat a már hagyományos Geocaching táborban a Petőfi-líceum diákjai és tanárai. Bár a közös vadászás és halászás idén is elmaradt, de annál nagyobb teret kapott a közös főzőcskézés és a túrázás. A kis csapat augusztus 10-én hajnalban indult útnak, úticélként Pádis lett kitűzve. Az érkezést a táborverés követte, az első nap közös főzés nem volt, ezért a vállalkozó szellemű fiatalok gyűjtögető életmódba kezdtek, mindenki azt evett, amit talált akár a saját, akár a szomszédja táskájában.

 

 

 

A túrázás is csak a második napon indult, az első célkitűzés a Csodavár volt, illetve az elveszett világ megtalálása, ami sajnos kifogott lelkes iskolásainkon és a továbbiakban is ismeretlen maradt. De sikerült elfoglalni a Jégbarlangot, a harmadik napon pedig Szamosbazárt hódították meg.
Az utolsó napon, azaz 14-én, nem volt túra, késő délután indultak haza, de mivel iskolánk sajnos egy hadisérülttel is gazdagodott, kisebb kitérőt kellett tenni a nagyváradi kórház felé.
Az időjárás viszontagságai sem fogtak ki a társaságon, bár hideg is volt és még az eső is esett, a jó hangulat mégis mindvégig töretlen maradt, de ezt sajnos nem mondhatjuk el Kis Laci lábáról. Ezúton is jobbulást kívánunk neki.

 
Mészáros Klaudia