^ Vissza Fel
Pádis címke bejegyzései:

Geocaching tábor: az élet esős oldala

Diáksarok  , ,   2012. augusztus 28. kedd 
 534

Nomád életkörülmények között próbálhatták ki magukat a már hagyományos Geocaching táborban a Petőfi-líceum diákjai és tanárai. Bár a közös vadászás és halászás idén is elmaradt, de annál nagyobb teret kapott a közös főzőcskézés és a túrázás. A kis csapat augusztus 10-én hajnalban indult útnak, úticélként Pádis lett kitűzve. Az érkezést a táborverés követte, az első nap közös főzés nem volt, ezért a vállalkozó szellemű fiatalok gyűjtögető életmódba kezdtek, mindenki azt evett, amit talált akár a saját, akár a szomszédja táskájában.

 

 

Kézisek edzőtábora Pádison

Ér-sport  , , ,   2010. augusztus 25. szerda 
 560

Csodálatos barlangok és tájak, sziklamászásos próbatétel a hegyközszentmiklósi csapat útjában

Egyhetes edzőtáborban vett részt Pádison a hegyközszentmiklósi kézilabdázó lányok csapata iskolakezdés előtt. Az edzőtábor lelkes szervezője – az előző három évhez hasonlóan – Zsigmond Levente testnevelő tanár volt.
A megérkezés napján mindenki izgatottan húzta fel sátrát, már alig várva, hogy utána lassan-lassan felfedezzék a csodálatos hely szépségeit és rejtelmeit. A tábor szervezője megpróbálta minél több gyönyörű helyre elkalauzolni a résztvevőket, hangsúlyozva, hogy mennyire fontos a természet tisztelése és megbecsülése.