^ Vissza Fel
Zsigmond Levente címke bejegyzései:

Kézisek edzőtábora Pádison

Ér-sport  , , ,   2010. augusztus 25. szerda 
 560

Csodálatos barlangok és tájak, sziklamászásos próbatétel a hegyközszentmiklósi csapat útjában

Egyhetes edzőtáborban vett részt Pádison a hegyközszentmiklósi kézilabdázó lányok csapata iskolakezdés előtt. Az edzőtábor lelkes szervezője – az előző három évhez hasonlóan – Zsigmond Levente testnevelő tanár volt.
A megérkezés napján mindenki izgatottan húzta fel sátrát, már alig várva, hogy utána lassan-lassan felfedezzék a csodálatos hely szépségeit és rejtelmeit. A tábor szervezője megpróbálta minél több gyönyörű helyre elkalauzolni a résztvevőket, hangsúlyozva, hogy mennyire fontos a természet tisztelése és megbecsülése.

Sikeres szereplés

Ér-sport  , , , ,   2010. május 27. csütörtök 
 496

Második az érköbölkúti focicsapat

 

 

Az érköbölkúti iskola focicsapata Vámoslázán (Chislaz) rendezett nagypályás focibajnokságon vett részt. A versenyen a házigazdákon kívül részt vettek még berettyókirályi (Chiraleu) és hagymádfalvi (Spinuş) iskolák  focicsapatai is. Az érköbölkútiak első győzelme után (melyet a berettyókirályi csapattal szemben szereztek meg) következett a torna győztesét meghatározó mérkőzés.A döntőben kitartó és sportszerű harc után iskolánk csapata kénytelen volt megelégedni a dobogó második fokával.