^ Vissza Fel
Szabó Ödön címke bejegyzései:

Szabó Ödön az SZÁT döntéséről (+videó)

Közélet    2014. július 12. szombat 
 811

A Szabadság Feszt második napján az első programok között szerepeltek a szakmai előadások, melyek közül az egyiken Szabó Ödön RMDSZ-es parlamenti képviselő is előadást tartott. Mint tudjuk, az RMDSZ a romániai magyarokat érintő fontos kérdésben sorsdöntő döntést kellett hozzon, az Ér Tv pedig az elsők között volt, aki ennek a döntésnek a végeredményéről tudomást szerzett.

Fogadónapot tartott a képviselő

Közélet    2013. december 13. péntek 
 560

Szabó Ödön RMDSZ-es honatyát számos ügyben keresték fel a lakosok

Fogadónapot tartott Szabó Ödön RMDSZ-es parlamenti képviselő december 7-én az érdekvédelmi szervezet városi székházában. Sokan, sokféle ügyben keresték fel segítséget, tanácsot kérve a Székelyhidat és környékét is magába foglaló Bihar megyei 2. számú választókerület törvényhozóját.
A reggel fél tíztől kezdődő és a kora délutáni órákba nyúló fogadónapon több, már-már klasszikusnak számító problémákat is felvetettek a lakosok: nagyon kényes, s sokszor szinte megoldhatatlannak tűnnek a rendezetlen tulajdonjogú mezőgazdasági földterületek (erdők, legelők, szántóföldek) problémái. Gyakoriak a nyugdíj-, az infrastrukturális (járdák, utak, csatornázás) vagy a környezetvédelmi problémák is.