Szabó Ödön RMDSZ-es honatyát számos ügyben keresték fel a lakosok

Fogadónapot tartott Szabó Ödön RMDSZ-es parlamenti képviselő december 7-én az érdekvédelmi szervezet városi székházában. Sokan, sokféle ügyben keresték fel segítséget, tanácsot kérve a Székelyhidat és környékét is magába foglaló Bihar megyei 2. számú választókerület törvényhozóját.
A reggel fél tíztől kezdődő és a kora délutáni órákba nyúló fogadónapon több, már-már klasszikusnak számító problémákat is felvetettek a lakosok: nagyon kényes, s sokszor szinte megoldhatatlannak tűnnek a rendezetlen tulajdonjogú mezőgazdasági földterületek (erdők, legelők, szántóföldek) problémái. Gyakoriak a nyugdíj-, az infrastrukturális (járdák, utak, csatornázás) vagy a környezetvédelmi problémák is.
Szabó Ödön mindenkire kellő időt szánt, maximális figyelemmel és türelemmel fordult a lakosság felé. A felmerülő ügyek dokumentumait átnézte, értelmezte a gondokat és a törvényeknek megfelelően igyekszik mindenkinek segítséget nyújtani. A fogadónapon jelen volt Székelyhíd polgármestere, Béres Csaba is, hogy a különböző felmerülő gondokra közösen keressenek és találjanak megoldásokat, hiszen akadtak olyan kérdések, melyeknek megoldása már folyamatban van helyi szinten.
Fekete Katalin