^ Vissza Fel
focitábor címke bejegyzései:

Harmadik focitábor városunkban berettyóújfalusi vendégekkel

Ér-sport  ,   2022. augusztus 1. hétfő 

Három év kihagyás után ismét focitábort szerveztek július utolsó hetében Székelyhídon. A korábbi két alkalomhoz hasonlóan idén is csatlakoztak gyerekek a határon túlról. Jelen esetben Berettyóújfaluból érkezett egy nagyobb csoport edzőikkel együtt a közös idény előtti felkészülésre. A Hajdú-Bihar megyei városból Nagy Bence és Szitkó Róbert kísérte el a tizenhat utánpótlás-korosztályú gyereket. A Székelyhídi Sasok edzői, Juhász György, Oláh Márton és Oláh Róbert, a tábor szervezői foglalkoztak a Székelyhídról és a hozzá tartozó településekről érkezett szintén tizenhat fős csoporttal. A városi sportpályán tartott napi foglalkozások, tréningek rendkívül sokoldalúak voltak, hiszen az erőnléti, fizikai felkészítésen kívül a labdanélküli és labdás mozgásokat is gyakorolhatták a fiatalok, továbbá technikai, ügyességi edzéseket is végeztek az egy héten át tartó táborban.

Foci, foci és még több foci

Ér-sport    2019. augusztus 19. hétfő 

Focitáborban edzett harminc magyarországi és érmelléki gyerek a székelyhídi focipályán, illetve a strand területén augusztus 12–16. között. A programot a Pro Székelyhíd Egyesület azzal a céllal szervezte, hogy lehetőséget nyújtson a határon innen és túl élő gyerekeknek az ismerkedésre, barátságok kötésére, és persze focizásra, sportolásra, ezáltal pedig erőnlétük, kitartásuk fejlesztésére.

A résztvevők között volt Esztár, Konyár, illetve Székelyhíd utánpótláscsapatának több tagja is. A komolyabb edzések keddtől kezdődtek, amikor a felkészítők a gyerekeket korosztályuk szerint vegyes csapatokra osztották.