Kinyitottak a margittai fesztiválnak idén is helyszínt biztosító strand kapui! A hosszú hétvégére felpakolt fesztiválozók tegnap délután állíthatták fel sátraikat, amelyek a következő négy napban fognak otthonként funkcionálni a lazítani és szórakozni vágyók számára. A nap első néhány órája a beköltözésé volt, az izgatott és tettre kész fiatalok lelkesen állították fel a sátraikat a rendezvénysorozat területén, igyekezvén minél közelebb kerülni a medencéhez és a színpadhoz.

A délután folyamán már elkezdődtek a bemelegítő programok, és az érkezők száma is egyre gyarapodott. A vendégek csoportjait többségében az egészen fiatal korosztály képviselte, de a következő napokban még több fesztiválozni vágyó érkezését várják a szervezők a környező településekről.  A 49 fős gárda igyekszik minden kihívásnak megfelelni, nem riadván meg a fenyegető időjárási előrejelzésektől sem. Folyamatosan figyelemmel kísérik a meteorológiai portálokat, és készen állnak egy esetleges felhőszakadás esetén menteni, ami menthető.

Az estét elkerülték a viharos felhők, így a No Cable Rock Band fesztelenül játszhatott a fedett, szintén sátorral körülkerített színpadon. Játékukat a közönség hálásan fogadta, egyre közelebb merészkedvén a színpadhoz, énekelve az együttes slágereit, amelyek között szerepeltek nemzetközi és hazai, de saját dalok is. Jó néhány esőcsepp lehullott ugyan az este folyamán, de egy kis eső semmi esetre sem szegheti kedvét az igazi fesztiválozóknak – aki bulizni akar, az bulizik!  A fesztiváli napokat DJ partik zárják, hogy aztán másnap megújult erővel folytatódjon minden ott, ahol abbamaradt.

A mai nap zsúfolt programokat kínál mindazoknak, akik már jelen vannak, akik már úton vannak vagy éppenséggel még csak fontolgatják, hogy kinéznek.

Mindenképpen gyertek, ha játszani, mozogni, versenyezni van kedvetek, vagy csak legurítani néhány sört! Le ne maradjatok a koncertekről, lazítsatok vagy tomboljatok egy kicsit DJ Szatmárival és Jucussal, valamint a By The Way fiúcsapatával!

 

 


Írta: Szamos Mariann