A tízéves Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület, amely Erdélyben és Magyarországon is keresi a segítségre szoruló, tanulni vágyó gyermekeket, minden évben meghirdeti tehetségtámogató pályázatát. Az Egyesület Kuratóriuma az idei pályázatok benyújtásának határidejét 2014. július 31-ről 2014. augusztus 20-ra hosszabbította.
 A pályázatot ösztöndíj-támogatás céljából, a 2013/2014-es tanévben magyar nyelvű oktatásban részt vevő, 7–10. évfolyamon tanuló, kiemelkedő tehetséget mutató és szociálisan hátrányos helyzetű diák szülője/gyámja nyújthatja be. 

Tisztelettel kérjük az olvasókat, legyenek az Egyesület segítségére abban, hogy minél több 7–10. osztályos tanuló értesülhessen a pályázási lehetőségről. A támogatási program célja, hogy minél több, kilátástalan helyzetben élő, erdélyi, magyarul tanuló, tehetséges gyermeknek adjon esélyt és biztatást a tanulásra, és hogy legalább az érettségiig eljuttassa őket.
Egyesületünk programjának fovédnöke Sólyom László és felesége, Erzsébet asszony. 
A pályázati csomagot (felhívás, adatlap, űrlap a pályázó tanuló jellemzésére) az Ér hangja e-mailcímén lehet kérni (erhangja1@gmail.com).
A pályázattal kapcsolatban további információkat a 9.00–17.00  óra között hívható 0264-531153-as, 0755-172225-ös telefonszámokon vagy a nyilas_misi@yahoo.com e-mail címen kaphatnak.
A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület munkájáról a www.nyilasmisi.ro oldalon olvashatnak.

 

magyar_nyilas_misi_logo_800px