Húsvéti puzzle-olvasó versenyt szervezett a tavaszi vakáció idejére városunk könyvtárosa, Guba-Kerekes Zsuzsa. A verseny célja a kilenc darabból álló húsvéti tematikájú képeslap kigyűjtése volt: a jelentkezők minden elolvasott könyv után egy kirakós darabbal lettek gazdagabbak, amellyel bővült a gyűjtemény. A megadott jelentkezési idő alatt tizenkilencen jelentkeztek a puzzle-olvasó versenyre, a résztvevők két csoportra voltak osztva, a kiscsoportosok tizenkét éves korig és az ennél idősebb nagycsoportosok.

Csoportonként három-három nyertes lehetett, és akik leghamarabb kigyűjtötték a kilencdarabos kirakóst, ajándékcsomagban részesültek, továbbá a kolozsvári Napsugár Kiadó jóvoltából egy-egy friss lapszámmal is.

Elcsüggedni azoknak sem kellett, akiknek nem sikerült bekerülniük az első három helyre, mert minden résztvevő részesült egy ajándék csokitojásban, és természetesen kigyűjthették a kép kirakós minden darabját, hogy teljes képet kapjanak emlékül.

A kis csoportosok első három helyén Oláh Kevin, Pop Regina és Rotter Emma végzett, gratulálunk nekik a nyereményükhöz. Lapzártánk végéig a nagycsoportosoknál még nem volt meg az első három helyezett.


Írta: Szyártó József László