^ Vissza Fel
teremfoci címke bejegyzései:

A Kiskereki Victoria az élre állt

Ér-sport    2016. március 22. kedd 
 611

Két forduló van még hátra, a Székelyhídi Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokságból. Amit az elején sejteni lehetett, az mára beigazolódott, Kiskereki és Éradony közt fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Kereki évek óta próbálja megszerezni az első helyet, most lépéselőnyben is van a csapat, ezt a bajnokságot már csak ők bukhatják el. Úgy látszik, hogy sikerül élniük azzal a lehetőséggel, hogy a csokalyiak és a diószegiek az idén távol maradtak és végre bejön a minden évben új játékosok a csapatban elv is. Nekik köszönhetően az idén igazi megyei „sztárfocistákat” is láthattak az érdeklődők, pályára lépett a Victoriában többek között: Mădălin Popa, Széles Tibor, Răzvan Fărcuţa és Dobondi Levente is, de egy román válogatott kapust is testközelből láthattak a nézők, Vlad Ghete személyében.

Tovább rúgják a gólokat a teremfoci-bajnokságon

Ér-sport    2016. február 27. szombat 
 559

Még négy fordulót játszottak le a csapatok a Székelyhídi Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokságban azóta, amióta múlt havi lapszámunkban beszámoltunk az első három játéknap eseményeiről. Több mint féltávnál sem derült még ki semmi, lehetetlen megtippelni a végső győztes nevét. Nagyon kellemes meglepetést okoztak a szervezőknek a tarcsaiak és az érsemjéniek is, előzőleg senki nem beszélt róluk az esélyesek között, épp az eddigi utolsó fordulóban szereztek mindketten meglepetésszerű győzelmet. A dobogóért való versenyfutásban jelenleg a Wild Hawk-játékosokra épülő Értarcsa van kisebb lépéselőnyben, igaz ők egy meccsel többet játszottak, a második helyen álló Kiskereki Victoriával szemben. A meglepetéscsapatnak számító Tarcsa jelenleg dobogós, a már kétszer botló Ércsanálos és szintén öt pontot vesztő Aladinok előtt.

Még talán elérhető esélye Semjénnek is van a bajnoki címre, az őket követő Kan-Ászok és Tűzoltók a minél jobb helyezésekért harcolnak. Kissé leszakadt Adony „második számú” csapata, Érolaszi-Keresztúr közös együttese, valamint Érkeserű is. Nem szerzett még pontot a Nemzetek Világossága és értelemszerűen a bajnokságból kizárt Nagyváradi Ifiak sem (ők minden meccsüket zöld asztalnál, 6-0-ra veszítik el).

Ami pedig a folytatást illeti, jó néhány rangadó van még hátra, igazi „tippmixgyilkos” meccsek is szerepelnek a programban, érdemes lesz kilátogatni szombatonként a székelyhídi sportcsarnokba.

A nagypályások újra a kispályán

Ér-sport    2016. január 14. csütörtök 
 472

Több csapat is győzelmi reményekkel kezdte a teremlabdarúgó-tornát

Nyugodtan írhatjuk, hogy a tél beálltával már szokásosan Székelyhídon teremlabdarúgó-bajnokság kezdődik. Hosszú évek bizonytalansága után, végre jó kezekbe került a lebonyolítás, Todoszi Miklós neve szinte egybeforrt a kispályás focival. Erdei Imrével kiegészülve, remek párost alkotnak, még decemberben elindították a Székelyhídi Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokság harmadik kiírását.

Az előző két év első és második helyezettjei – a Diószegi Wild Hawk és a Csokalyi Interstecs – idén inkább Létavértesre koncentrálnak, így nagyon nyitottá tették az ez évi csatározásokat. Míg tavaly és tavalyelőtt a többiek reálisan csak a harmadik helyért harcolhattak, addig most az első három fordulóban látottak alapján több csapat is megnyerheti a bajnokságot. A fent említett két együttes játékosai szétszóródtak a többi csapatokban, így sokuk megerősödve akár a végső győzelemre is esélyes lehet. Itt van rögtön Kiskereki és az Aladinok csapata.

Diószegre került a Mini Bajnokok Ligája-kupa

Ér-sport    2014. június 3. kedd 
 473

Sportot szerető olvasóink lapunk oldalain is végigkövethették a székelyhídi Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokság eseményeit. A tabella élén sokáig Kiskereki állt, a végére elfáradtak, embereik is lassan elfogytak, be kellett érniük a dobogó harmadik helyével. A Csokalyi Interstecs is volt néhány forduló erejéig éllovas, ők a ki-ki meccset vesztették el a Diószeg Wild Hawkkal szemben, ezért lettek „csak” ezüstérmesek. Talán a legvérmesebb Wild Hawk-szurkolók sem gondolták azt a bajnokság elején, hogy ők végeznek majd az első helyen. Sokan emlékeznek rá, hogy a torna elején a diószegiek beleszaladtak a késbe Kereki ellen, igaz emberhátrányban játszottak. Innentől viszont nem volt megállás, mindenkit magabiztosan vertek, többek között a torna döntőjének beillő mérkőzésen 4-2-re az Interstecset. Erősségüket az is jelzi, hogy tőlük került ki a gólkirály is, Madar Marcell személyében.

Székelyhídi Mini Bajnokok Ligája

Ér-sport    2014. április 4. péntek 
 623

Tizenegy csapat küzd az idei teremlabdarúgó-bajnokságon körmérkőzéses, hárompontos rendszerben a jobbnál jobb helyezésekért a városi sportcsarnokban szombatonként. A városbeli csapatok mellett (Kan-Ászok, Sporting és Tűzoltók), két diószegi (Wild Hawk és Sab), két csokalyi (Interstecs és Csokaly FC), Kiskereki, Tarcsa, a székelyhídi-nagyváradi vegyes csapat, a Real Boys és az Érsemjén csapatai szállnak harcba a vándorserlegért.
Még mielőtt bárki elnevetné magát a Mini Bajnokok Ligája elnevezésen, az idei bajnokság csapatai között számos bajnokcsapat van: a többszörös helyi és létavértesi bajnok Csokalyi Interstecs, a megyei bajnokságban szereplő diószegi játékosokra épülő Wild Hawk (ők is nyertek már tornát Székelyhídon) vagy a többször dobogón végző Kiskereki Victoria és Székelyhídi Tűzoltók is.

Győztes Aladinok

Ér-sport  ,   2014. február 4. kedd 
 668

Helyben maradt a teremlabdarúgó-emléktorna kupája

A Székelyhídi Aladinok csapata nyerte a tavaly decemberben kezdődött és idén február elején végződött, a sorozatban harmadjára megrendezett Érmelléki Petőfi Sándor Teremlabdarúgó-bajnokságot. Tíz csapat vasárnaponként városunk sportcsarnokában, hárompontos rendszerben versengett a jobb helyezések eléréséért.
Nekünk székelyhídiaknak külön öröm, hogy a bajnokságban három településünkbeli csapat vett részt. A bajnok Aladinok kilenc mérkőzésükből hetet nyertek meg, köztük a dobogó második helyén végző – és talán a legjobban és legszebben játszó – adonyiakat és a harmadik kerekieket is „kivégezték”. A másik két székelyhídi csapat közül a Winchester United a nyolcadik és a legfiatalabb alakulat, a Kan-Ászok pedig a kilencedik helyen végzett. Viszont ők sem maradtak kupa nélkül, a Unitedból Galajda Lászlót választották a torna legjobb kapusának, a Kan-Ászokból pedig Madarász Gábor lett a bajnokság legtehetségesebb játékosa.

Teremfociverseny diákoknak

Ér-sport  , ,   2010. november 10. szerda 
 422

Először szerveznek Székelyhídon teremfoci-sorozatot iskolások számára. Kozma Sándor, a helyi Petőfi Sándor Elméleti Líceum tornatanára elmondta, azért indította útjára ezt a versenyt, mert még nem volt hasonló kezdeményezés Székelyhídon. Voltak már ehhez hasonló programok Nagyváradon, de ő a helyi iskolánál szeretné. A versenyre 16 csapat nevezett, két korcsoportban, 12 csapat a VII–XII osztályosok,és négy csapat az V–VI. osztályosok közül kerül ki. Az idősebbek között a hegyközszentmiklósi Toldi Miklós-iskola csapata is képviselteti magát. Az egyenes kieséses rendszerű teremfoci-sorozatban több szabályban eltértek a labdarúgástól: így a csapatokat 4+1 játékos alkotja, akik 2×10 perces játékidőben kergetik a focilabdánál kisebb játékszert.