^ Vissza Fel
Tatabánya címke bejegyzései:

Magyarországi kirándulás az évtizede élő tatabányai testvériskolai kapcsolat jegyében

Látogatást tettek a tatabányai testvériskolában, az Árpád Gimnáziumban a székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum harminchárom diákja és kísérőtanáraik a két tanintézmény közötti partneri szerződés megerősítésének apropóján. Május 20-án Budapesten az Ady Endre- és József Attila-emlékház meglátogatásával kezdődött a program. Ezt követően délután a testvériskolában aláírták a már tíz éve meglévő testvériskolai szeződés megerősítését. A jelképes dokumentumot Polyóka Tamás, az Árpád Gimnázium igzagatója és Barta Imre, a székelyhídi középiskola vezetője szentesítette kézjegyével. A kirándulás következő három napja is Magyarországon érte a látogatókat, hiszen bőven volt változatos program.

Aranyhíd a határok felett

A székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum diákjainak és pedagógusainak csapata április 19. és 22. között magyarországi látogatáson vett részt a határtalanul pályázati programnak köszönhetően.

A tatabányai Árpád Gimnázium és a székelyhídi Petőfi között több mint 6 éves szoros és élő kapcsolat van, amelyet már testvériskolai együttműködés is szentesített. Csak az idei évben ez volt a 3-ik találkozás a 2 iskola képviselői között.