^ Vissza Fel
ROVE címke bejegyzései:

ROVE Klub – támogatjuk a vállalkozásodat!

Ajánló    2018. február 1. csütörtök 
 464

A ROVE (Romániai Vállalkozásokért Egyesület) egy klub keretében a startupperek elé áll, hogy bemutassa azokat a lehetőségeket, amellyel egy szikrájában, még csak ötletként megjelenő üzleti terv, vagy egy már működő vállalkozás támogatást igényelhet.

Meghívunk minden kedves érdeklődőt február 15-én, este 7 órától a Gekko Pubba, hogy jöjjön el a soron következő ROVE Klubra, ahol bemutatjuk azokat a programjainkat, ahol a ROVE pályáztató szerepet kap az induló vállalkozások életében, illetve azokat is, ahol pályázati tanácsadást, illetve pályázati menedzsmentet vállalunk.

Átadták az inkubátorházat

Közélet  , ,   2012. december 3. hétfő 
 666

Számos meghívott, érdeklődő jelenlétében hivatalosan felavatták november 22-én a székelyhídi irodaház és szolgáltató központ épületét. Az inkubátorház a határ menti térségben élő közösségek együttműködését, illetve térségünk gazdasági ágazatának fellendülését segíti elő. A Magyarország–Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007–2013 keretében megvalósult beruházás értéke 526 ezer euró. Az avatási ünnepélyen megjelenteket elsőként Nagy Gábor, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) projektmenedzsere üdvözölte és röviden ismertette a projekt fázisait és munkálatait.