A ROVE (Romániai Vállalkozásokért Egyesület) egy klub keretében a startupperek elé áll, hogy bemutassa azokat a lehetőségeket, amellyel egy szikrájában, még csak ötletként megjelenő üzleti terv, vagy egy már működő vállalkozás támogatást igényelhet.

Meghívunk minden kedves érdeklődőt február 15-én, este 7 órától a Gekko Pubba, hogy jöjjön el a soron következő ROVE Klubra, ahol bemutatjuk azokat a programjainkat, ahol a ROVE pályáztató szerepet kap az induló vállalkozások életében, illetve azokat is, ahol pályázati tanácsadást, illetve pályázati menedzsmentet vállalunk.

A következő projektek kerülnek bemutatásra:

– 40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!: a projekt a Diaspora Start Up kiírás keretein belül valósul meg és azokat a Magyarországon élő és magyarországi lakcímmel rendelkező román állampolgárokat célozza meg, akik Romániában terveznek vállalkozást indítani. A program a résztvevők számára egyrészt szakmai fejlődési lehetőséget nyújt egy online vállalkozásfejlesztési tanfolyam formájában, másrészt pedig anyagi támogatást, ugyanis a kiválasztott üzleti tervek akár 40 000 euró értékű vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.

Bővebben: http://diasporaungaria.ro/hu/

– Startup Plus – CRITBIZ: a projekt fő küldetése az északnyugati régió (Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye) vállalkozói ökoszisztémájának stratégiai fejlesztése a kreatív iparágak és az IT szektorokban, professzionális együttműködési hálózat és támogatói közösség kialakításával. Ennek érdekében legalább 400 résztvevő képzését, valamint 48 fenntartható üzleti terv legfeljebb 40 ezer euróval való támogatását vállaljuk.

Bővebben: http://critbiz.ro/fooldal/

– BGA a vállalkozóknak: A Bethlen Gábor Alapkezelő zrt. támogatásával a határon túli magyar vállalkozásokat támogató pénzalap lehívásában és menedzsmentjében kívánunk részt vállalni 2018-ban is. A ROVE klubra meghívunk olyan pályázókat, akik arról fognak mesélni,
hogy milyen volt a pályázatírási procedúra, illetve, hogy milyen nehézségeik akadtak a forrás elköltésében/elszámolásában. És arról is fogunk szót ejteni, hogy a ROVE hogyan tud jelen lenni ebben a folyamatban.

– Startup Nation: a 2017-es évben a kezdő vállalkozásokat leginkább megmozgató román állami kiírás ez, amely 2018-ban ismét kiírásra kerül. A ROVE tanácsadói minőségében (egyik kedvenc jelmeze) kívánja a Bihar megyei start-uppereket pályázásra késztetni, és segíteni a
forrás lehívásában illetve a megvalósítási periódusban szakértőként kísérni.

Szó esik még a DLI-Diószeg (Diószeg Helyi Integrált Fejlesztése) projektünkről is, mely a Diószeg település helyi integrált fejlesztéséből a vállalkozói kihívásokat kívánja feltérképezni, a helyi ökoszisztémát belendíteni azáltal, hogy a kisvállalkozások létrehozásában és mentorálásában nyújt napi szintű támogatást.

A ROVE Klub eseményünkön a részvétel ingyenes és az is marad. Szeretetttel várunk minden kedves érdeklődőt!

Helyszín: Románia, Bihor, Diosig, Str. Argesului , nr. 25

Kontakt:
Aczél Dóra,
0726773656
info@coworkingoradea.ro


Írta: Ér hangja