^ Vissza Fel
inkubátorház címke bejegyzései:

Átadták az inkubátorházat

Közélet  , ,   2012. december 3. hétfő 
 666

Számos meghívott, érdeklődő jelenlétében hivatalosan felavatták november 22-én a székelyhídi irodaház és szolgáltató központ épületét. Az inkubátorház a határ menti térségben élő közösségek együttműködését, illetve térségünk gazdasági ágazatának fellendülését segíti elő. A Magyarország–Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007–2013 keretében megvalósult beruházás értéke 526 ezer euró. Az avatási ünnepélyen megjelenteket elsőként Nagy Gábor, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) projektmenedzsere üdvözölte és röviden ismertette a projekt fázisait és munkálatait.

Építeni kezdték az inkubátorházat

Közélet    2011. október 2. vasárnap 
 757

Uniós támogatással segítik és ösztönzik munkahelyteremtésre a székelyhídi vállalkozókat

Megtartották a Határ menti inkubátorház és üzleti szolgáltatói központ létrehozása elnevezésű projekt nyitókonferenciáját Székelyhídon. Ennek a programnak célja az együttműködésbe bevont térség közös fejlesztésének elősegítése érdekében a határ menti térségben élő embereket, közösségeket és gazdasági szereplőket közelebb hozni egymáshoz. A projektet a székelyhídi önkormányzat, a Bihar Megyei Tanács, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) és a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány valósítja meg az Európai Unió támogatásával a Magyarország–Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007–2013 keretén belül.

Nyitókonferencia és sajtótájékoztató Székelyhídon

Ajánló  ,   2011. szeptember 19. hétfő 
 623

A szervezők tisztelettel meghívnak minden érdeklődőt a „Határmenti inkubátorház és üzleti szolgáltatói központ létrehozása” elnevezésű projekt nyitókonferenciájára, amely a Magyarország – Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alapon keresztül az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

A nyitókonferencia 2011 szeptember 22-én, 10 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az esemény helyszíne Székelyhíd, a Városi Múzeum Aulája.