^ Vissza Fel
erősember címke bejegyzései:

Erős fiaink ismét bizonyítottak

Ér-sport    2017. szeptember 26. kedd 
 397

Amióta Kiss Attila a dobogó harmadik fokára állhatott az esztergomi natúr erős emberek világbajnokságán, teljesen érthetően városunkban is megnőtt az érdeklődés e sportág iránt. A világbajnoki szabályzat akkor nem engedte meg, hogy egy párban versenyezzenek mentorával, Todoszi László „Toldóval”, akinek ugye mindenki emlékszik a nemes gesztusára, mellyel hatalmas lehetőséghez juttatta Attilát, átadva neki a versenyzés lehetőségét, aki maximálisan meg is hálálta azt. Hosszú idő után újra összeállhatott a páros, a magyarországi Pécelen a VII. Szeptemberi Fesztivál keretében rendezett nemzetközi erős emberek csapatversenyére kaptak meghívást.

Erős emberek sportja – visszatekintő

Ér-sport    2017. május 2. kedd 
 561

Negyvenen túl, örökös – magyar érdekeltségű – sportszerető emberként, gyakran elgondolkodom azon, hogy milyen is volt a ’80–’90-es évek sportélete. Értem ezalatt főleg a televíziós közvetítéseket, melyek – valljuk be férfiasan –, nem voltak nagyon „gazdagok”, azt néztük, amit éppen nézni lehetett. Labdarúgás, magyar Nb I. (így lettem fradista), válogatott meccsek (’86-os rossz emlékek), kézilabda (akkor még debreceni női és már a veszprémi Éles-féle csapat), műkorcsolya Eb-k és vb-k (nagymamámmal alig vártuk).

Világbajnoki bronzérem

Ér-sport    2017. május 2. kedd 
 1 410

Kiss Attila a natúr erős emberek versenyének dobogóján

A csokalyi Kiss Attila a harmadik helyen végzett a natúr erős emberek márciusi végi világbajnokságán. Az aktív sportolást két éve folytató fiatalember életében kimagasló sikernek számító megmérettetés egy sikeres pályafutás kezdetét vetíti elő.