Ez a címe s egyben a hívószava annak a nyertes projektnek, amelyben az Ér hangja Egyesület is partnerként működik együtt a pályázó intézménnyel, az Erasmus+ program keretében. A világ másként látása a projekt során sporttevékenységek (vízi sportok, biciklizés, futás, túrázás, stb.) és készségfejlesztő programok (fotó- és fajismereti verseny, kincskeresés, stb.) által valósul meg. Mindeközben a projektszervezők célja felhívni a figyelmet a környezettudatosságra, az ökoturizmus általi interkulturális tanulásra, és a természeti és kulturális örökségeink népszerűsítésére. Ezek elősegítésére egy weboldal fog létrejönni a résztvevők munkáiból.

EZÉRT az Ér hangja Egyesület 15 és 25 év közötti tanulni vágyó és tettre kész fiatalokat keres, akik június 1-15. között szívesen eltöltenének két hetet Tunéziában, Tabarka csodálatos városában, Földközi-tenger partján, aktív részvétellel a fent leírt programokban.

A helyszínen a szállás és étkezés díjtalan, az útiköltség teljes egészében visszatérül, illetve a főszervező egyesület 50 euró jelentkezési díjat kér. A társalgás nyelve a program ideje alatt az angol, ennek középszintű (B1-B2 – ez csak viszonyítási alap, nyelvvizsga nem kell) ismerete szükséges.

A kéthetes programon képviselteti magát természetesen a házigazda Tunézia, és a további partnerek: Egyiptom, Jordánia, Lengyelország, Szlovákia – és mi, Románia.

A JELENTKEZÉSHEZ várjuk az angol nyelven írt Europass önéletajzotokat és motivációs leveleteket április 23., vasárnap éjfélig az orsolya.biro10@gmail.com címre! Ha kérdésed van, ugyanitt jelentkezz! 🙂

Tabarka városáról

 

 

Ér hangja Egyesület