A próbatételekkel teletűzdelt, hagyományosan novemberben rendezett nagykágyai gólyabált idén mi, a helyi mezőgazdasági iskolacsoport három X. osztálya szerveztük meg a mostani kilencedikesek számára. Ebben segítségünkre voltak osztályfőnökeink, Kulcsár Csilla, Oana Cobe, Szabó Péter. A gólyabálon nemcsak diáktársaink vettek részt, hanem új tanáraink is, akik szintén gólya címet kaptak, s őket is néhány próbatételnek vetettük alá. A próbatételeket különböző szórakoztató produkciókkal egészítettük ki, például hiphop tánccal, néptánccal, előadásokkal. A gólyabál ünnepélyes megnyitója után megválasztottuk az idei bál zsűritagjait tiszteletre méltó tanáraink sorából. De hogy mi diákok se maradjunk ki ebből, így a tavalyi év győztesei is beülhettek mostmár az ítélők körébe.

 

 
Érdekesebbnél érdekesebb próbákat álltak ki gólyatársaink, gólyatanáraink. Ilyen volt a népdaléneklés hagymapucolással egybekötve, a horgászás, a termékbemutatás és még sorolhatnánk.
A próbák között humoros jelenetekkel színesítettük a bált mi, tizedikesek. Fellépett továbbá a Szabó Amália által vezetett Harmatcseppek néptánccsoport, a modern hiphop táncot képviselte Mészáros Ildikó tanárnő által felkészített Flying Steps tánccsoport, iskolánk színjátszóköre Sas Enikő tanárnő vezetésével, valamint egy gitárcsapat.

 

 

 

A rendezvényen végig jól érezték magukat diákjaink, tanáraink, vendégeink. A gólyák pedig nagyon ügyesen vették az eléjük gurított akadályokat, amiért csak gratulálni tudunk nekik.
A gólyabál végén igen nehéz feladata volt a zsűrinek, hiszen meg kellett nevezzék a nyertes gólyapárt. A 2010–2011-es tanév gólyakirálynője Boţ Bettina (IX. A.) gólyakirálya pedig Zernyi Patrick (IX. B.) lett. Gratulálunk nekik, viseljék büszkén e címet egész tanév alatt.
Úgy véljük, hogy mindazok, akik velünk töltötték ama napot, mosolyogva tekintenek vissza rá, s emlékül megőrzik szívükben. Reméljük, hogy ti, kedves IX-es társaink, jövőre hasonló hangulatos bált fogtok szervezni a jövő generáció számára!

 

 

a szervezők