^ Vissza Fel
zene címke bejegyzései:

Zenenap a székelyhídi baptista gyülekezetben

Közélet  ,   2019. október 29. kedd 
 323

„Mit hiszel? – Mit teszel?” kérdések köré épült a székelyhídi magyar baptista gyülekezet tizenharmadik alkalommal szervezett Zenenapja október végén.

Ismét zeneszó hívogatta egy év kihagyás után a városi magyar baptista imaházba a dicsőítő zene és az Isten igéje iránt érdeklődőket. A már jól ismert felekezetközi rendezvényre idén 220 személy látogatott el Székelyhídról, a környező településekről, a szomszédos megyékből, Magyarországról, Kárpátaljáról és a Vajdaságból. A közönségnek lehetősége nyílott a már említett témakörre választ adó tanításokat hallgatni, illetve a Shina zenekarral és az őket segítő nagyváradi és debreceni barátaikkal együtt énekelni.

„Nyitottak, kedvesek a székelyhídiak”

Kultúra  ,   2011. szeptember 3. szombat 
 993

Vidonyevics Edina magyarországi származású színésznő az erdélyi magyarság szolgálata jegyében költözött Székelyudvarhelyre

 

Vidonyevics Edina színésznő zenés előadó estje követte a kiállítás-megnyitókat a múzeum épületében. A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház művésznője egy musicalválogatással örvendeztette meg a székelyhídi hallgatóságot.