^ Vissza Fel
Sulimaraton címke bejegyzései:

Felejthetetlen Sulimaraton

Diáksarok    2014. június 3. kedd 

Kevés, de felejthetetlen programot hozott a VIII. sulimaraton, amelyet május 23-án, pénteken rendeztek meg a Petőfi-líceumban. Ezek között említésre méltó a tanárnő–diáklány labdarúgómeccs, ahol a diáklányok ügyesebbnek bizonyultak. Helyben való jelenkezessel volt megvalósítva szkanderverseny is, ahol meglepően erős diákok bizonyították tűrőkepésségüket versenytársukkal szemben. A tombolasorsoláson minden bizonnyal szinte az összes szelvény elkelt, óriási feszültséggel várták a főnyeremény kisorsolását, egy videokamerát. Ezen a hagyományos sorsoláson kívül volt még egy speciális, ingyenes tombolasorsolás külön az V–VIII. osztályoknak, ahol egy táblagép volt a fődíj.

Ugyanilyen sorsoláson vehettek részt a IX–XII. osztályosok, ahol szintén egy táblagép volt a főnyeremény. Ezenkívül láthattunk még karaokét, bográcsfőzést és tanár–diák futballmeccset, zumbatáncot is. A 11 órátol délután 2-ig tartó időközbe nem sok program fért bele, de az a pár program intenzíven és színesen volt megszervezve. Sajnálhatja az, aki lemaradt róluk!

Zenés-hétpróbás Sulimaraton5

Diáksarok  ,   2011. május 31. kedd 

 

Több száz diák vetélkedett a Petőfi-líceum közkedvelt rendezvényén

 

A közkedvelt iskolai programot, a másfél napos Sulimaratont ötödszörre rendezték meg a Petőfi-líceumban. Május 19-én ismét berendeztük az osztályainkat, álruhába bújtunk, kikentük magunkat, s előadtunk, ezúttal ki-ki egy-egy zenei stílust képviselve (az előző években országokat, történelmi korokat jelenítettünk meg az osztálytermekben), a program a Zenetúra címet viselte. Úgy vélem, mindenki jól érezte magát a „túra” közben. Ezen kívül, szintén csütörtökön, lezajlott a 7próba nevű vetélkedő keretébe tartozó tájfutás, valamint a külön programnak számított pókerest is.

Sulimaraton 4

Iskolanap a Petőfi Sándor Elméleti Líceumban
Az iskola tanárai és a Diáktanács immár negyedik alkalommal szervezték meg a Sulimaraton nevű iskolanapot május 27–28-án. A színes programban mindenki találhatott kedvére való időtöltést, ezért reméljük senki sem tért haza rossz szájízzel az idei sulinapról. A rendezvény már jóval korábban lázba hozta az egész iskolát. Az időjárás témájú fotópályázat és a designrészleg alkotásainak csupán a kiállítása volt ezen a nevezetes napon, a készülődés, a munka már két héttel hamarabb elkezdődött.  A Sulimaraton 4 különlegességének számító Hétpróba volt az, ami igazán megmozgatta az embereket, ugyanis erre is előre kellett jelentkezni, ami nem kis fejtörést okozott az osztályoknak.

Sulimaraton május 27–28-án

A Petőfi Sándor Elméleti Líceum Diáktanácsa és tanárai a hagyományokhoz híven negyedik alkalommal szervezik meg a Sulimaraton névre keresztelt iskolanapot. A kétnapos rendezvény (azaz másfél, csütörtök délután és péntek egész nap) május 27-28-án lesz megtartva, melyre szeretettel várjuk Székelyhíd és a környező falvak diákjait, tanárait. Idén is színes programmal várjuk a szórakozni vágyókat, lesz tájfutás, főzőverseny, sakkverseny, különféle sport (pl.: foci, kézilabda) és kulturális (pl.: Legyen ön is milliomos) vetélkedők, City Tour, színpadi produkciók és sok más szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb programok.