^ Vissza Fel
K.I.K címke bejegyzései:

Szerinted milyen egy igazi nő?

Ajánló  , , ,   2011. augusztus 5. péntek 

„Van egy nő. Szeret. Fölhív, és a nevemet mondja; mint valami varázsszót ismételgeti a nevemet. Hónapokon át. Nem is tudom, mikor alszik.[…] Eddig még nem szóltam bele a kagylóba, tartok tőle, hogy szörnyethalna. Vagy ki tudja, téves kapcsolás.”

 

A Kuka Irodalmi Kör (K.I.K.) újból találkozót szervez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akit foglalkoztat az irodalom, szeret olvasni, beszélgetni. Témánk Esterházy Péter Egy nő című alkotása. Mindenkit várunk  0-100 éves korig augusztus 12-én 18. órától  a színház kistermében egy kötetlen beszélgetésre irodalomról, életről  (ha szukseged van a konyvre irj a zizicicus@yahoo.com cimre, szivesen elkuldom barkinek a hangoskonyv valtozatot).

 

Müller Péter a Kukában?!

Ajánló  , , ,   2011. május 30. hétfő 

„Kétféle méltóság van. Az egyik: amit a világ ad az embernek.

A másik: amit az ember ad saját magának.”

 

A Kuka Irodalmi Kör (K.I.K.) újból találkozót szervez. Ha érdekel az irodalom, szeretsz olvasni, beszélgetni, akkor itt a helyed. A téma Müller Péter munkássága (bármilyen könyvét, regényét, cikkjeit elolvashatod). Mindenkit szeretettel várunk  0-100 éves korig június 10-én 18. órától a líceum épületében, a könyvtár melletti dokkban egy kötetlen beszélgetésre irodalomról, életről. U.i: Itt most tényleg érvényes lesz a közismert szlogen: Hozd el anyádat is!