^ Vissza Fel
irodalmi kör címke bejegyzései:

Király Irodalmi Kör

Ajánló  , ,   2011. július 4. hétfő 

„Apát akkor már majdnem egy éve elvitték, és több, mint négy hónapja nem kaptunk róla semmi hírt, se levél nem jött többet, se olyan előre megírt tábori lap, amin tudatni szokta velünk, hogy jól van, és büszkeséggel tölti el, hogy nap mint nap sikerül túlteljesítenie a normát, szóval nem tudtunk róla semmit…”

Figyelem! Figyelem! A Kuka Irodalmi Kör (K.I.K.) újból találkozót szervez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akit foglalkoztat az irodalom, szeret olvasni, beszélgetni. Témánk Dragomán György A fehér király című regénye. (interneten megkereshetőek a Rádiószínház hangfelvételei, mivel itt felolvasásra került a teljes regény). Mindenkit várunk  0-100 éves korig július 8-án 18. órától a színház kistermében egy kötetlen beszélgetésre irodalomról, életről.

Müller Péter a Kukában?!

Ajánló  , , ,   2011. május 30. hétfő 

„Kétféle méltóság van. Az egyik: amit a világ ad az embernek.

A másik: amit az ember ad saját magának.”

 

A Kuka Irodalmi Kör (K.I.K.) újból találkozót szervez. Ha érdekel az irodalom, szeretsz olvasni, beszélgetni, akkor itt a helyed. A téma Müller Péter munkássága (bármilyen könyvét, regényét, cikkjeit elolvashatod). Mindenkit szeretettel várunk  0-100 éves korig június 10-én 18. órától a líceum épületében, a könyvtár melletti dokkban egy kötetlen beszélgetésre irodalomról, életről. U.i: Itt most tényleg érvényes lesz a közismert szlogen: Hozd el anyádat is!

Nagy Testvér mindent lát!

Kultúra  , ,   2011. május 10. kedd 

„Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából!”

 

 

A Kuka Irodalmi Kör (K.I.K.) újból találkozót szervez. Ha  érdekel az irodalom, szeretsz olvasni, beszélgetni akkor itt a helyed. A téma G. Orwell 1984 című regénye. Szeretettel várunk május 13-án 18. órától a líceum épületében, a könyvtár melletti dokkban egy kötetlen beszélgetésre irodalomról, életről.

Ne feledd: Nagy Testvér mindent lát!!!