Hagyományteremtő Valentin- (Bálint-) napi bált szervezett február 19-én a nagykágyai kultúrotthonban két helyi születésű zenész – Bondoc Endre és Ormós Gyula, azaz más néven a Buliszerviz. „Azért kezdtük el szervezni ezt a rendezvényt, hogy a különleges ünnepek alkalmából Nagykágya lakossága együtt szórakozhasson” – nyilatkozta Bondoc Endre. A bál este 9 órakor vette kezdetét többségében fiatalokból álló résztvevőkkel. A hangulat vidáman indult, ami a bál folyamán egyre fokozódott. Bátran mondhatjuk, hogy egy nagyon jó bulinak volt részese minden jelenlévő szórakozni vágyó fiatal. A rendezvényen a Valentin-naphoz jelképesen kapcsolódó tombolanyereményeket sorsoltak ki.

A sorsolás végeztével a szervezők részéről a falu pillanatnyilag egyetlen jegyespárja, Király Tímea és Nagy Zsolt is meglepetés-ajándékot kapott, melyet Tripa András adott át a jegyespárnak, ezzel is kiemelve a szerelmesek napját és annak szépségét. Ezek után folytatódott a hajnalig tartó vidám mulatság.

 

Ezúton köszönet a Buliszerviznek, hogy most is jó hangulatú bált szerveztek, úgy ahogy karácsonykor is tették. Reméljük, hogy a húsvéti ünnep alkalmával sem feledkeznek meg rólunk, és rendeznek egy újabb remek bált, ezekkel az alkalmakkal is megpróbálva összehozni az amúgy szétszórt mai fiatalságot.
Mindenkit sok szeretettel várunk a következő bálra is.

 

Zelevics Emőke