^ Vissza Fel
vallásolimpiász címke bejegyzései:

Jézussal az úton…

Diáksarok    2014. április 4. péntek 
 378

Érmelléki diákok a megyei vallás tantárgyversenyen

„Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa. Bizony mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint gyermek, semmiképpen sem megy be abba.”
Márk evangéliuma 10,14b-15

A vallás tantárgyverseny (olimpia) megyei szakaszán vettek részt a hegyközszentmiklósi Toldy Általános Iskola tanulói március 8-án. A vetélkedőt idén Nagyváradon, a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumban rendezték. A versenyt felkészülés előzte meg, amikor diákjaink elmélyedtek a Szentírás tanulmányozásában. A tanulók közül dicséretben részesült Béres Vivien-Adrien (VI. osztály) és Molnár Edina-Emma (VII. osztály). Iskolánkat képviselte még a VII. osztályból Béres Alexandra-Emese, valamint a VIII. osztályból Hasznosi Orsolya és Bartos Emese Hegyközszentmiklósról, illetve Bakos Evelin Érköbölkútról. Mindannyian szép eredményt értek el, élményekkel gazdagodtak és barátságok szövődtek. Köszönjük az egyházunk és iskolánk támogatását.

Vallásolimpikonok

Diáksarok    2010. február 25. csütörtök 
 532

A vallásolimpiász területi szakasza Margittán volt megrendezve február 20-án. Hegyközszentmiklósról hat gyerek vett részt (Bartos Ildikó és Biró Olivér ötödikes, Erdei Mátyás és Kendi Gábor hetedikes, illetve Balázs Erika és Rauch Boglárka nyolcadikos tanulók). A VIII. osztályos lányok 9,50-es, illetve 9,10-es médiával jutottak tovább a megyei szakaszra, amit március 20-án rendeznek a nagyváradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban.