Meglepetésekben gazdag labdarúgó-mérkőzést rendeztek az érolaszi nőtlen fiatalok és nős férfiak között május 15-én, vasárnap. A helyi focipályán most a végeredmény nem úgy alakult, mint más ilyen alkalmakkor. A régebbi meccseken a nősök mindig vesztesen tértek haza, de most az eredmény 2-2 lett a nőtlenek nagy meglepetésére. Mindkét csapat nagy erőbedobással és nagy kedvvel vett részt a játékban. A nőtlenek csapatában a falubeli fiatalság játszott, a nősök csapatában játszottak érköbölkútiak is. A meccs bírója Ványa László volt, aki néhány hete edzi a fiatalokat.

 

A mérkőzés közben a játékosok közt is és a nézők körében is jó hangulat uralkodott. A meccsre szép számban jelentek meg érdeklődők.

Amíg a meccs zajlott, addig a pályától nem messze már főtt a bográcsos, a játék befejezése után megterített asztal várta a fáradt focistákat. A est további része is jó hangulatban zajlott, evés, iszogatás és beszélgetés által.

Reméljük, hogy még sok ilyen eseményen vehetünk részt és egy évben többször is rendeznek focibajnokságot, mivel egy kis kikapcsolódás senkinek sem árt és a hangulat is mindig fergeteges.

 

 

Fazekas Evelin