roliNem túl biztató előjelekkel vágott neki a Székelyhídi Sportklub a megyei ötödosztályú labdarúgó bajnokság őszi, utolsó mérkőzésének. Nem babonásak a fiúk, de a tizenharmadik forduló előtt nagyon sok volt a baljós jel.

Kezdődött azzal, hogy betegség, szülinap és keresztelő tizedelte a keretet, mindössze tizennégyen vágta neki az Alsólugasi Bihorul elleni mérkőzésnek. A baj tetőződött azzal, hogy kommunikációs problémák miatt, mindössze 20 perccel a kezdés előtt érkeztek fiaink a meccs helyszínére, Felsőlugasra. És ha mindez nem lett volna elég, a kezdés utáni első támadásunk után, jogos büntetőtől fosztotta meg csapatunkat a játékvezető, sőt a harmadik percben a hazaiak rúghattak tizenegyest, 1-0 oda. A spori további jelentős hibákkal próbálta billenteni a mérleg nyelvét a hazaiak javára, szerencsére újabb gólt nem tudtak lőni, sőt Boros János szép lövése után egyenlítettek a vendégek, döntetlennel vonulhattak pihenni a csapatok.

A  második játékrész nagyon jól kezdődött a mieink számára. Az eddig jobbára a kispadot koptató Orosz Roland erőszakosságának és szemfülességének is köszönhetően, Oláh Róbert kétszer köszönt  be a hazaiaknak, amire ők egy bombagóllal válaszoltak. Majd jött egy újabb Orosz villanás, az eredménye büntető, amit Boros értékesített, az utolsó másodpercekben pedig egy újabb hazai gyönyörű, ollózós találat, a végeredmény 3-4.

A szezon végére bele lendültek a fiúk, a tizenegy pont nem túl sok, viszont látótávolságban maradt a középmezőny, egy eredményesebb tavasz jelentős változásokat hozhat a tabellán. A bajnoki ősznek vége, viszont hétvégén még vár egy Román Kupa meccs a Törire, szombaton 14:00 órakor a diószegiek ellen zárhatják az évet a fiúk.


A Hegyközszentmikósi Toldynak is véget ért a bajnoki idény, a listavezető Céckei Lochadin vendégeskedett náluk. A tabellán elfoglalt helyek alapján egyértelműen a vendégek voltak az esélyesek, ennek ellenére mindössze egy pontrúgás után találtak be, a helyenként jól játszó Toldy kapujába. A szezon során többször is és most is volt néhány hiányzója a szentmiklósiaknak, ennek ellenére végig partiban volta a meccsen. Ők is Román Kupát játszanak a hétvégén, a Széplakiak fogadják őket.