Díjazták Székelyhíd kiemelkedő sportolóit és köszöntötték az ötvenéves házasokat

 

A tisztelet és elismerés jegyében zajlott az Érmelléki Ősz rendezvénysorosat első napja: augusztus 30-án városunk eredményes sportolóit és az 50. házassági évfordulójukat ünneplő párokat köszöntötték a múzeum épületében a székelyhídi polgármesteri hivatal és a helyi önkormányzat jóvoltából. Második alkalommal díjazták azokat a székelyhídi sportolókat, akik országos és nemzetközi versenyeken öregbítették városunk hírnevét.

 

 

A megjelenteket Béres Csaba polgármester köszöntötte, aki elmondta, hogy büszke városunk sportolóinak eredményeire, és további jó munkát, erőt kitartást kívánt a díjazottaknak, akiknek egy-egy 300 lejes pénzutalványt (a pénzutalványokra a helyi költségvetésből különítettek el keretet), emléklapot, egy üveg bort a férfi sportolóknak és egy csokor virágot nyújtott át a szebbik nem képviselőinek.

 

 

 

 

 

 

Az ünnepség az ötvenéves házassági évfordulójukat ünneplő párok köszöntésével folytatódott, ahova 24 érköbölkúti, hegyközszentmiklósi, nagykágyai és székelyhídi házaspár kapott meghívást. Béres Csaba ünnepi beszéde és köszöntése után minden ünnepelt házaspár egy-egy 500 lejről szóló pénzutalványt, virágcsokrot, egy üveg bort és emléklapot vehetett át a városvezetőtől. Jó egészséget és sok-sok boldog, nyugodt évet kívánunk az ünnepelt házaspároknak!

A megható és felemelő pillanatokat követően a margittai Demeter–Horváth Duó előadása szórakoztatta közönséget, a megjelenteknek vidám és jó hangulatú estét biztosítva.

 

 

Bede Mária

 

 

Díjazott sportolóink

 

 

Deák Gergő, Flóra Beatrix, Flóra Fruzsina sportolók és Guba József edző/sportoló (Székelyhídi Phoenix Karateklub), Marina Cristian favágó (Stihl Timbersports), Papp Nándor labdarúgó (a Debreceni Labdarúgó Akadémia növendéke), Sas Christopher labdarúgó (Nagyváradi Bihar FC).

 

 

A 2012-es ünnepeltek névsora

 

 

Babán Sándor – Babán Jolán

Balázs Dániel – Balázs Ibolya

Barcsa Károly – Barcsa Erzsébet

Bertalan Károly – Bertalan Julianna Mária

Csóka Imre – Csóka Julianna

Csombor Gyula – Csombor Jolán

Deák Adolf – Deák Mária

Deák János – Deák Julianna

Demeter Sándor – Demeter Margit

Geszti Miklós Barna – Geszti Ilona

Kéri József – Kéri Etelka Irén

Lukács Duka György – Lukács Duka Erzsébet

Milotai József – Milotai Ilona

Nagy Imre – Nagy Róza

Nyéki István József – Nyéki Anna

Pop János – Pop Julianna

Szilágyi Iuliu – Szilágyi Julianna

Szűcs István – Szűcs Erzsébet

Tolvaj József – Tolvaj Ágnes

Torj József – Torj Anna

Valki János – Valki Zsófia

Váradi Lajos – Váradi Aranka

Varga Mihály – Varga Margit

Víg László – Víg Ella