A Tini Dance Center táncosai Budapesten voltak az RTL Klub Hungary’s Got Talent – A tehetség itthon van című tehetségkutatóján. Az itt szerzett élményeiket írták le nekünk:

  • „Nagy örömmel töltött el, hogy megmutathattuk tánctudásunkat egy ilyen versenyen, mint a Hungary’s Got Talent és Budapest néhány lakosának a Hősök terén, de szintén fantasztikus élmény volt számomra és a csapat egy részének az Operettszínházban megnézett A szépség és a szörnyeteg is. Most már csak az eredményt várom nagy izgatottsággal, és remélem, hogy továbbjutunk!”
  • „Nagyon jó élmény volt és újabb, szép emlékekkel gazdagodtam. Szeretek ezzel a csapattal lenni, olyanok vagyunk mint egy igazi nagy család hisz, együtt nőttünk fel. Nagyszerű volt Budapesten táncolni úgy a válogatáson, mint a Hősök terén. Remélem, hogy továbbjutunk.”
  • „Nagyon felemelő érzés volt egy ilyen helyen fellépni. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én is eljutok a csapattal Budapestre. Külön öröm volt számomra, hogy egy színházi előadást is láthattam. Remélem, hogy továbbjutunk.”
  • „Szuper volt minden, jó volt a hangulat, bár hazafelé már álmos voltam. 🙂 Kedvenc élményem: mikor elkezdtünk táncolni a Hősök terén, élveztem! A színház is nagyon tetszett, gyönyörű volt az az előadás! Remélem, visszahívnak minket és megismételhetjük még egyszer legalább ezt a szép és emlékezetes napot!”
  • „Nagyon jó, mert világot láttunk és sok élményben volt részünk és érdemes volt olyan sokat dolgozni a táncon, hogy megmutassuk, mit tudunk és jól érezzük magunkat. A színház is nagyon jó volt fantasztikus élmény. A Hősök terén is nagyon jól szórakoztunk és mindenki nagyon jól érezte magát. A hangulat is nagyon jó volt.”
  • „Jó hosszú volt az út, jól éreztem magam, a kanapét ki kellene venni a táncból (nem szeretem a színházat, de nem is volt olyan rossz).”
  • „Az a nap csodálatos volt, mivel olyan emlékeket szereztünk, amit nehéz elfeledni az életünk során, főleg a tehetségkutató, amire olyan sokat készültünk és vártuk, hogy megmutassuk, mit is tudunk igazán. Megérte felkelni hajnalban és menni világot látni azokkal a személyekkel, akik fontosak nekem. Felfedeztük újra a várost, ellátogattunk a budapesti Operettszínházba is ahonnan új élményekkel térhetünk haza. Egész végig a hangulat csodás volt.”
  • „Igazi élmény volt, öröm volt együtt tölteni az időt olyan emberekkel, akik közel állnak hozzám. Minden egyes alkalommal mikor a csapattal vagyok, új élményeket élhetek át.”
  • „Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy egy felejthetetlen élményben volt részünk azon a napon, hisz minden a lehető legjobban sikerült, jó volt együtt eltölteni azt a csodás napot. Nagy öröm volt, hogy megmutathattuk tánctudásunkat egy tehetségkutatón, illetve a Hősök terén táncolni, látván a sok kíváncsi embert, ahogy minket néznek és tapsolnak, szép emlék marad.”
  • „Egy újabb élménnyel gazdagodtunk, a Hősök terén is és egy országos versenyen is megmutathattuk tudásunkat.”

a TDC tagjai