A falunapok alkalmából szervezett sakkversenynek a hosszúpályi Bem József Művelődési Ház ad otthont a Debreceni utca 2 szám alatt.

A verseny időpontja 2012. augusztus 11., szombat. A verseny várhatóan reggel 9.00-től  délután 14.00 óráig fog tartani. Az első forduló kezdési időpontja: 9.00 óra! Nevezési díjak befizetése és a nevezések egyeztetése 8.30-tól történik, érkezési sorrendben. Azok lehetnek résztvevők, akik 2012. augusztus 10-én 20.00 óráig telefonon neveznek.

A sorsolás számítógép segítségével történik a helyszínen. A játékidőt versenyórával mérik majd, pontosan

 

kétszer 15 percet. A helyezések eldöntése a következő módon történik: A több szerzett pont nyer, azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény, majd a Buchholz értékszámítás, további azonosság esetén a sötéttel szerzett több ponté a játszma. Az eredményhirdetés az utolsó forduló befejezése után fél órával következik majd! A verseny a hét fordulós, egyéni mérkőzéses svájci rendszerre alapszik. Az I.-III. helyezettek felnőtt és ifjúsági kategóriában kupa és oklevél díjazásban részesülnek. Különdíjjal jutalmazzuk a legeredményesebb helyi játékosokat mindkét kategóriában.

A verseny célja, hogy a Hosszúpályi Falunapok rendezvénysorozat keretében lebonyolított verseny játéklehetőséget biztosítson a megye amatőr ifjúsági – és felnőtt sakkozói részére, illetve alkalmat a sportbaráti kapcsolatok ápolására. Mindez a Hosszúpályi Bem József Művelődési Ház, a Hosszúpályi Sakk-Kör, a Hosszúpályi Nagyközség Önkormányzata, és végül, de nem utolsó sorban az Irinyi József Általános Iskola szervezésében.


Nagyon fontos!

Nevezni 2012. augusztus 10. 20.00 óráig a 06-30-550-6730-as telefonszámon lehet. Az első forduló előtt  augusztus 11-én a helyszínen már csak korlátozott számban fogadunk nevezéseket! A nevezési díj: 300 Ft/fő.

További információkat Szilágyi Tibornál a 06-30-550-6730-as telefonszámon kérhetnek a jelntkezni vágyók.

 

Minden résztvevőnek eredményes és jó versenyzést, és jó szórakozást kíván a falunapi rendezvényeken a rendezőség!