A városnapi fesztiválok elkezdődtek és ahogy megszokhattuk az első állomás Érmihályfalva és a Nyíló Akác napok, idén a 22. A záró napi rendezvények változatosnak bizonyultak. Volt szépségverseny, ahol 7 lány közül Tóth Dalma bizonyult a legszebbnek. Közben a város egy közeli pontján Humorestet szervezett a helyi ifjúsági szervezet az ÉRMISZ, ahol Kun Zsolt és Janklovics Péter humorista poénjain nevethetett a közönség.

Ahogy sötétedett úgy érkeztek a színpadi fellépők. Elsőként a No Cable, majd a Villon + együttesek, őket követte, a 2012-es magyarországi X faktor harmadik helyezettje, a nagykárolyi származású Csobot Adél, aki saját dalai mellett feldolgozásokkal szórakoztatta a közönséget.

Adél koncertje közben megérkezett az este másik sztár fellépője, Szikora Robi és együttese az R-Go, akik magukkal hozták gidáikat is. A majd két órás koncerttel és a megszokott tűzijátékkal ért véget az idei Nyíló Akác, amely idén is megszokott vásári hangulatával és kiemelkedő színvonalával várta a kilátogatókat.


Írta: Mészáros Emőke