Ezer lej jutalom a nyomravezetőnek!

Valaki vagy valakik nagyon nincsenek kibékülve az új városi parkkal! Mindenáron itt akarják bebizonyítani, hogy milyen „erős” és milyen „vagány” emberek!

Eddigi „hőstetteknek” hol a játszótéri elemek, hol a padok, hol a kihelyezett kukák látták kárát. A legújabb mánia, hogy a parki lámpák buráit és égőit lövik szét parittyával. Mindenki díjazza, ha valaki versenyszerűen sportol és szép eredményeket ér el – de a céllövészetet nem egy közösség számára kialakított park kárára kell gyakorolni! Az egyelőre ismeretlen tettes vagy tettesek az éjszaka leple alatt több alkalommal is parittyázgattak a parkban, jelentős anyagi kárt okozva városunk közösségének.

Ezért a polgármesteri hivatal ismeretlen tettes elleni feljelentést tett a helyi a rendőrségen. S hogy a vandál tett mindenképpen elnyerje méltó büntetését, ezért a hivatal 1000 lej pénzjutalmat ajánl fel a nyomravezetőnek, amennyiben használható, érdemi információval tud szolgálni az elkövetővel vagy elkövetőkkel kapcsolatban. Bármilyen használható információt várunk a polgármesteri hivatalban.

Az egész város számára szégyen, hogy ilyen emberek járkálnak közöttünk, akik szándékosan, rendszeresen rongálják közös tulajdonunkat!

Arra kérünk minden jóérzésű polgárt, hogy ha hasonló esetet lát, jelentse a rendőrségen vagy a polgármesteri hivatalban. Nagyon sok helyi lakos várta, hogy végre elkészüljön az új park, ahol lehetőségük van, pihenni, kikapcsolódni, üldögélni vagy éppen sétálgatni. A város annyi pénzből gazdálkodhat, amennyit a költségvetés enged. Az önkormányzat munkatársai igyekeznek folyamatosan karbantartani és szépíteni a parkot.
Az értelmetlen rombolás mindenkinek csak árt! Az utcán járva már több lakostól hallottuk, hogy mennyire elkeseríti őket, hogy ilyen pusztítást kell lássanak kedvelt parkjukban.

Mi ezúton is köszönjük minden jóérzésű embernek, hogy vigyáznak városunk javaira és közös környezetünkre!


Írta: Fekete Katalin, Tiponuţ Tibor